Godmorgon älskade människor


Jag känner att min gamla blogghjärna är igång. Det var bra att jag slutade blogga under Metoo och andra saker i samma genre blommade upp. Jag var otroligt arg och bråkade med allt och alla. Det har tagit mig två års terapi och en bok att förstå varför. Den boken kommer ut i höst och det känns verkligen skönt och betryggande att se varför det var så bråkigt ett tag. Jag behövde denna paus men skulle nog behövt en paus från instagram då också. Jag har fortfarande ett litet temperament som kommer fram när jag ibland tappar tålamodet, men 2017 tappade jag fan tålamodet i varje andetag. Så skönt att det har blivit bättre nu.

Nu har jag samma känsla som jag hade när jag började blogga. Att få skapa ett digitalt rum där vi kan dela tankar utan troll eller attacker. Jag ska utmana mig själv att radera de som gör annat istället för att ge dem bokstäver och energi i kommentarsfältet. Men so far känns det som det bara är mjukt och intressant härinne tack vare er. Tack för att ni är tillbaka förresten!❤️

Idag kommer ligger ett nytt avsnitt av Snacka snyggt podden ute, 16 minuter om Löneförhandling.

Förresten, minns ni när bloggen hette Retorikbloggen och jag hade kanske 10 läsare! 😍

Jag insåg ju rätt snabbt att bloggar ska vara mer personliga och när jag delade tankar från livet istället för analyser från trista politiska tal så växte bloggen och blev en av de tio största i Sverige. Men nu har jag blivit med Snacka Snyggt podden varje måndag för er som vill vässa er retorik cirka en kvart som starkt på veckan. Senaste avsnittet ligger ute nu.

https://play.acast.com/s/snackasnyggt/80fa6e32-fd5c-492a-b336-357ca49a1984

Idag kommer jag dela med mig av en massa tankar som jag vill bolla med er. Tror till och med att jag får tidsinställa lite för att inte skriva noveller i varje inlägg, vi vill ju att bloggen ska leva länge. Nu ska jag göra det som jag börjat med sedan Viruset vände upp och ner på vår tillvaro. Jag ska morgonträna – något som jag haft som ambition i åratal men nu kan jag plötsligt!

Hoppas ni får en fin dag!

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Godmorgon älskade människor”


 1. Frida skriver:

  Älskar din nya podd men önskar längre avsnitt! Plöjde alla på en gång. Fortsätt som du gör – Fantastiska Elaine!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Vad glad jag blir att du plöjde alla! Gott betyg ändå! Ska försöka göra lite längre och fler!

   • Sofia Karlsson skriver:

    Så härligt och fantastisk att få börja läsa din blogg igen 😄 Jag har saknat den 😘

    • Elaine Eksvärd skriver:

     Och jag har saknat er! 😘

     • Sanne skriver:

      Hej, så roligt att du börjat blogga igen. Kan du ge tips på hur du har förbättrat din tålamod då känner jag mig har så låg tålamod om allt just nu.

 2. Ulrika skriver:

  Så kul att du börjat blogga igen! Du är så himla inspirerande att följa! Även om jag följer dig på Instagram blir detta 1000 ggr bättre😍

Lämna en kommentar