Alex Schulman bloggar igen..


Jag skulle skriva om hur bortskämd jag var innan Corona. Var en betald storbloggare (för längesen) men också hårt bokad föreläsare med tio anställda. Jag orkade inte blogga tre gånger om dagen trots att jag fick riktigt bra betalt. Jag fick liksom inte till det som de andra bloggarna. De jobbade med de jag skulle leverera, fast de gjorde det på heltid. Men jag fick ju ändå betalt. Jag orkade inte göra samarbeten för det kändes inte äkta. Jag var hellre en trafikmotor till den site som betalade mig för att blogga på deras plattform.

Nu med all tid i världen så hade jag älskat att ha en fast summa för att blogga. Men i Coronatider så skulle precis alla ha älskat det – alla. Man kan säga att ödmjukheten och tacksamheten för det jag har verkligen sjunker ner. Också tacksamheten för det jag hade och lite irritation på den otacksamma klagande varelsen man var innan Corona tider. ”Åh nej, har jag en föreläsning så långt borta! Ok jag tar den väl..”. Många föreläsare känner som jag idag, att de landat i ödmjukheten. Nu skulle vi ro till Gotland för en föreläsning Im telling you!

Jag såg att vi är fler som tagit upp bloggandet och bloggar på det där gamla sättet som folk gjorde för längesen – mer text mindre vackra bilder. Alex Schulman bloggar tillfälligt och jag gillar den, faktiskt. Sen är ju han som en katt, sådär kurrande härlig men man veteran när han river nästa gång. Jag ska erkänna att jag börjat lyssna på Alex och Sigges podd och tycker Sigge är sinnes rolig. Tiden går och saker förändras helt enkelt.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Alex Schulman bloggar igen..”


 1. Annelie skriver:

  Jag och mina två barn har lyssnat på Alex o sigges podd i flera år ! Så skickar vi alltid kommentarer till varandra under helgen om avsnittet . Vår grej .älskar podden. Sååååå många crazy roliga avsnitt !!!
  Tack att du börjat blogga igen !

 2. Elaine Eksvärd skriver:

  Dom är så knäppt roliga!!

 3. Kristina skriver:

  Alltså! Att du bloggar igen! Det känns som en svunnen tid faktiskt. Jag läste din blogg flera år och minst en gång om dagen. Så jag blev glatt överraskad att du har börjat igen. Alex är fantastiskt på att beskriva och nå ut men jag pallar inte podden. Men vi är ju alla olika.

  Att din blogg är tillbaka är fantastiskt! Vilka fler har börjat blogga?
  När jag reflekterar så är det ju mest bilder överallt och jag slukar texterna. En del bloggar har jag följt säker 10 år men mycket mer sällan nu då det blev en viss mättnad. Scrollandet tar tid och till slut fylla bägaren. Mer innehåll och mindre yta ser jag framemot! ☺️🙌

  • Elaine skriver:

   Hurra tack Kristina!!! Vet inte vilka fler som börjat men fler som slutat! Jag är tillbaka och det känns som att jag vill stanna kvar😍

Lämna en kommentar