Jävla fin dag


Varje natt drömmer jag mardrömmar om att Gustav har lämnat mig för en annan och varje morgon vaknar jag av att han väcker mig så där fint han alltid gör. Känns som drömmarna får mig att uppskatta honom mer än någonsin.

Jag tycker att jag uppskattar livet och min tillvaro på ett annat sätt än innan Coronan. Men jag tänker också mer på de mer utsatta i dessa tider. Barnen. Det känns som hela världen har öppnat upp ögonen för världens barn och kan se deras utsatthet där vuxna är utsatta för ett virus. Där vuxna är utsatta är barn destomer utsatta.

På tal om utsatthet så ska jag prata med John om Överlevare – uppföljaren till Medan han lever som kommer i höst. Jag börjar gråta bara jag pratar om hur mycket Gustav fått utstå genom att vara tillsammans med mig. Men han har gjort skillnad på Elaine – kvinnan han gifte sig med och trauman som kom av min barndom. Så länge jag har jobbat med det senare så har han valt att stanna kvar med en enkel motivering

”I nöd och lust, det här är ju din nöd. Klart jag är här. Jag är ju din man.”

Alla skulle ha en Gustav.
Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Jävla fin dag”


 1. K skriver:

  Jag fann också en sån, mitt livs kärlek. Han som kunde hjälpa genom PTSD:n. Dock valde han senare att utsätta mig för ytterligare trauman. Han var den enda förutom mitt team på sjukhuset, som visste om mina trauman.
  Försöker än idag våga släppa in andra killar. Det går sådär.
  Jag blir otroligt motiverad och glad av det här inlägget. Tack för att du visar att det går.

 2. K skriver:

  Insåg först nu att mitt inlägg kan misstolkas. Menar absolut INTE att Gustav är sån! Eller att det kommer hända! Absolut inte!
  Önskar mig en Gustav varje dag.

 3. CPille skriver:

  Bästa Gurkan:)

 4. Elaine Eksvärd skriver:

  Crillisen ❤️

 5. Hanna skriver:

  Jag har också hittat en Gustav (med annat namn såklart). Hjälpt mig så mycket, trots att mina trauman ledde till svek av honom pga ej ur det än. Men wow, han har aldrig backat. Bara pushat utveckling, hjälp och visat vad riktig kärlek är. Helt fantastiskt.

Lämna en kommentar