Löpträning med David med familj


Helgen har varit riktigt mysig. Träffar vi folk så gör vi det på behörigt avstånd.

I söndags träffade vi upp David, Jenny och barnen för löpträning i Sätra. Det var strålande sol i Stockholm.

Det är så roligt att barnen delar vårt träningsintresse och vi kan göra det här tillsammans. Jag fick aldrig träning introducerad av mig på barn. Jag har inget barndomsminne av att mina föräldrar tränade. Däremot har jag fått bokintresset från mamma. Hon brukade alltid omge sig av böcker och ha stora ambitionshögar på nattduksbordet. Så ser det ut på mitt nattduksbord också.

Mamma och jag är väldigt lika, det är bara träningsintresset som skiljer oss åt tror jag. Hon älskar långa promenader och jag tror dock att jag kommer ha sånna nu under våren då luckorna är rätt många i jobbschemat.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Löpträning med David med familj”


  1. real Hmm skriver:

    Jag skrev något liknande inne hos mig att aldrig förr verkar hela Sverige ha gett sig ut utomhus för att umgås som i dessa tider. Fördelar nackdelar. 😊🌷

    https://foodforfika.wordpress.com/

Lämna en kommentar