Lilla mamma


Man kan inte tro att hon är över 70år, men det är hon och därmed riskgrupp. Vi handlar åt henne.

Hon saknar sina barnbarn precis som alla mor och farföräldrar. Vi saknar henne❤️.

Tänkte kort på min så kallade pappa. Jag kan inte tänka mig att han har någon som gör nåt åt honom. Han tillhör också riskgruppen. En del av mig känner att det är synd om honom eftersom han är så mycket som han förmådde att bli i detta liv. Att han fick en kärlekslös barndom med karriärister till föräldrar som var helt ointresserade av sina tre barn.Det kan inte han hjälpa. Samtidigt kan jag förstå det utan att hjälpa honom. Det är mer än jag förmår i detta liv.

Lilla Elaine, flickan i mig, kommer nog alltid sörja och tycka synd om pappa. Men kvinnan Elaine kommer alltid att skydda flickan från honom.

J

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Lilla mamma”


  1. Cecilia skriver:

    Känner igen mig så med lilla flickan och kvinnan. Har ingen kontakt med min pappa sedan många år tillbaka pga vad han har gjort. Men den lilla flickan vill så gärna ha kontakt och framför allt, hans bekräftelse men kvinnan i mig ser till att aldrig sätta mig själv i hans våld igen. En konstant avvägning som inte är alltid lätt och jobbig. Jag önskar att han hade varit normal så jag hade kunnat ha en relation med honom.

Lämna en kommentar