I’m back


Det känns som att varje dag är så att landa på en ny planet där reglerna kan ändras under dagen. Därför känns det så härligt att få återuppliva vår gamla ”planet” där bara vi kan få vara oss själva och prata om allt som berör, bekymrar och gläder oss. Bloggen är tillbaka och det känns så fint att var här igen, vill ni komma tillbaka? Jag hoppas det!

Jag såg att Hmm du hade skapat en egen blogg och var snabb att vara tillbaka. Du är ju veteranen hos mig men också hos andra bloggar. Jag hoppas att jag mognat så pass så att det blir en skön ärlig stämning här utan bråk för det orkar vi väl inte med? Jag har faktiskt som i början av min ”bloggkarriär” plötsligt” tid över att svara på kommentarer. Så galet och mysigt på samma gång. Jag som annars föreläser var och varannan dag, allt har blivit framflyttat. Jag har ingen aning om hur det kommer gå med allt och därför känns det bra med ett varmt digitalt rum där jag kan få vara den där storasystern på nätet igen. Jag är helt säker på att bloggen är tillbaka. Jag är tillbaka! Jag hoppas ni är det ni med! Ni är så välkomna hit in till mig!❤️ Av noggranna undersökningar på Instagram vill ingen av er ha en tillrättalagd blogg med filter och fluff! Phu!

/Elaine, har precis lagt barnen och funderar på vilken serie hon ska sätta tänderna i.

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “I’m back”


 1. Jelena skriver:

  Åh vad härligt att du är tillbaka! Jag hoppas att få se dig live såsmåningom igen😄

 2. Karin skriver:

  Åhhh, vilka underbara nyheter 💖 Varmt välkommen tillbaka o ser framemot att få följa dig här igen, utan en massa fluff o puff💖

 3. Åsa skriver:

  Men jaaa! Åh vad jag har saknat din blogg 🙂 Välkommen tillbaka <3 Och du, dina föreläsningar lär vara fullbokade igen så fort den här pandemin svept förbi!

 4. Sara Nilsson skriver:

  Nu när du är tillbaka, går ett att få en husuppdstering då?

 5. Mia skriver:

  Äntligen som jag saknat dig. Härliga inlägg med underbar humor. Fantastisk positiv nyhet i denna gungande, svajande, oroliga värld. ❤

 6. Alva skriver:

  ❤️🥰 härligt att din blogg är tillbaka 🙂

 7. Teresia skriver:

  Äntligen! Har saknat din blogg ☺️

 8. Amelie skriver:

  Så glad jag blev! Så kul att du är tillbaka!

 9. real Hmm skriver:

  Haha, menar du på att jag bråkar med dig? 😊

  Blev faktiskt lite ledsen att det är så du tror det ligger till på andra bloggar också. Orsaken är att det inte är rättvist vad som händer. Vem som hamnar i modd och vem som får säga vad utan att ett finger läggs emellan och allt för att jag fortfarande vågars kritisera CamCams stundtals fruktansvärda inlägg och ännu värre kommentarsfält. Du ser inte vad som raderats. Du vet inte vilken orättvis blod av mig som målas upp med flit av CamCam.

  Det var faktiskt en slump att jag gick in då för jag letade i ditt arkiv för jag kom ihåg hur du tidigare resonerade ang vem som får kalla sig vad.

  Jag förstod först nu att du börjat blogga. 😊👍

  Är jag välkommen?

 10. Tjo! Så glad jag blir att du har börjat blogga igen, har saknat dig här i bloggosfären 🖤

 11. Åh herregud Elaine. Här satt jag och bloggade och letade fram ett gammalt blogginläg om drömprinsar från din blogg bara för att inse WHAAAAT SHE IS BACK!!!! Har helt missat. Men så fint att se. Blir alldeles lycklig. Hälsningar från Helsingfors <3

Lämna en kommentar