Film


Jag har verkligen börjat koppla av med filmer på kvällarna. Gustav är helt med på det. Just nu behövs det extra mycket då det är en del stress med bygget som inte är slutfört ännu. Vi ser fram emot terass och det resterande, det kommer bli så fint!

Det här var gårdagens avkoppling, ”Torka aldrig tårar” för kanske femte gången.

Jag älskar serien. Det finns att se på Svt play för er som vill.

Nu ska jag iväg för Crossfit challenge med mina konsulter. Det är Pontus som har kallat till den. Av nån anledning tränar alla fyra retorikkonsulter Crossfit så det ska bli kul att utmanas lite grann. Jag tror att de kommer vara mycket starkare än mig🙈.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Film”


  1. Åsa skriver:

    Underbar film. Jag visar den filmen på Vård och omsorgsprogrammet, tycker den har ett viktig budskap.

    // Åsa (vårdlärare)

  2. Mikaela skriver:

    Går inte att se bilderna 🙁

Lämna en kommentar