Hösttankar


Nu äntligen får vi det där värdiga slutet jag önskade, det på min gamla blogg. Utan reklam utan en massa spam. Äh fy tusan att få blogga här sista tiden. Nu ska ni få se hus, tankar och avskedsinlägg. Jag har väntat på att denna blogg skulle rensas och uppdateras innan jag kunde börja slutet här. Är ni ens kvar några av er? ❤️oavsett om ni är få så välkommen till de sista dagarna av bloggande!

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Hösttankar”


 1. Fia skriver:

  Jag följer tills sista inlägget. Ser fram emot att se husets omvandling!

 2. Annica skriver:

  Håller med, jag följer också med till sista inlägget 🙂 Jag kommer att sakna ditt bloggande, verkligen… Har varit som trollbunden av ditt mod och din utstrålning sedan första gången jag lyssnade på dig. Jag önskar att jag var lika målmedveten som småbarnsmamma. Nu tänker jag att ”det är aldrig för sent” 🙂

 3. Sara skriver:

  Självklart! Följer tills sista inlägget! ❤️

 4. Emelie skriver:

  Jag är kvar ❤️ Såklart!

 5. Sofia skriver:

  Jag har varit med sen du va gravid med Matheo. Jag va beräknade före dig men du födde först ändå. Minns att jag nästan blev lite sur då 😅. Jag gick över två veckor och va så himla sjukt gravid. Orkade knappt gå in på din blogg å se hur du hade bebis på utsidan kroppen. Men sen tittade mitt lilla mirakel ut å då va genast allt glömt å förlåter 😉.

  Sen har jag följt dej i stort sett hela tiden. För det mesta har jag hållt med i allt du skrivit å några få gånger har jag blivit irriterad på dig. Precis på samma sätt som det kan bli som med en god vän.

  Senaste tiden har jag inte läst bloggar speciellt mkt över huvudtaget. Å dig har jag följt på instagram. Men jag kommer helt klart sakna dina fina och längre inlägg. Det får man ju inte på instagram.

  Ska bli kul att se huset innan du slutar!

 6. Ocean skriver:

  Jag är kvar… Tack för alla dessa år! <3 Och för ALLT du gjort och gör!! Du är FANTASTISK! <3

 7. Mariia skriver:

  Jag är kvar, följt (nästan) från start och följer till slutet. Tack för allt! Verkligen tack för allt fantastiskt du gett och gjort under alla dessa år! Och fortsatt lycka, pepp och styrka!

 8. Hmm skriver:

  Här 😉👋

 9. Therese skriver:

  kommer följa dig till sista inlägget.har följt dig så länge så det är självklart för mig och läsa till det sista inlägget kommer.
  ser fram emot hus inlägg med 🙂

 10. Lina skriver:

  En till som är kvar! Och som har varit med nästan sen start 😊 Förstår verkligen beslutet att sluta blogga, men jag kommer sakna inläggen och diskussionerna i kommentarsfältet (lite lättare att följa än insta)!
  Jag har för mig om att du nämnde ett ”hitta vänner” inlägg också? Det hade ju varit ett toppenfint avslut ❤️ Kram

 11. Maria skriver:

  Yes har varit med sedan ditt första inlägg.
  Självklart ska vi avsluta på topp ❤
  Följer dig på Instagram så kommer nog klara av ev abstinens 😉😂

  Kram Maria

 12. Karin skriver:

  Jag är också här till sista inlägget😄

 13. En annan Anna skriver:

  Jag är också kvar! Följt dig sedan du väntade Matheo men kan sällan kommenterat 🙂 Instagram får vara för mig, ingen smartphone=svårt att följa tyvärr… MEN, mer tid frigörs även för mig 🙂

 14. Therese skriver:

  Så supersmart och mysigt att återvända hit! Jag har också följt dig sen innan Matheo, så jag hänger på såklart! Kommer sakna ditt bloggande men känner tröst i att du kommer lägga ditt fokus på barnen – både dina egna och alla andra. TACK för ALLT du gjort och gör! Du inspirerar till stordåd.

 15. Vickan skriver:

  Har varit med från start och vill vara med till slutet av denna fina resa genom livet som du bjudit så öppet på!

Lämna en kommentar