Sanlöst dålig timing för att sluta blogga


Det är ju val och allt. Jag tycker inte att vi får ett värdigt slut. Jag skulle behöva sätta mig ner en vecka och skriva allt jag vill säga till er. Alla blogginlägg jag har lovat innan vårt farväl. Men det är valrörelse och idag kommenterade jag partiledardebatten som Ebba Busch Thor vann om ni frågar mig. Men Aftonbladet frågade även svenska folket och de instämde. Det är så spännande när retoriska framgångar går hand i hand med politiska.

Jag blev precis intervjuad av SR och nu ligger Pascal utslagen och nyammad i min famn. En hel eftermiddag av mjölk som samlats. Jag blev storbystad i Aftonbladets sändning.

Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon mina älskade bloggvänner. Blir så glad för era kommentarer, ni är så snälla❤️❤️❤️

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Sanlöst dålig timing för att sluta blogga”


  1. Angelica Renhuvud skriver:

    SÅ tråkigt att du slutar blogga. Din blogg är bäst. Kram!

Lämna en kommentar