Uppe med tuppen


Jag tycker ändå att det är skönt att vakna 07.00 med Pascal och skrota omkring hemma. Städa, göra frukost och resten av familjen som fortfarande sover och dra på mig träningskläder.

Jag har förresten lärt mig en sak av en PT som jag kör med när Fredrik är pappaledig. Kalle heter han och jobbar på Wörkout, samma som Paula går till. Han säger att när vi står med händerna i midjan så ska man aldrig ha händerna bakåt som här

Då kan man inte spänna mellan skulderbladen och får automatiskt dålig hållning. Flyttar du händerna framåt så hjälper du både rygg och hållning, visst är det fiffigt!

Idag ska jag bli fotad av tidningen Djurens rätt. Det är en ära och verkligen helt i linje med varför jag började äta veganskt. Tänker att jag ska ge mig på veganska kläder också, minus ull. Fåren far väl inte illa av att vi klipper dem emellanåt? Och bomull funkar fint för det är ju veganskt!

Jag fick ett bra önskemål på instagram.

Bloggen kommer nu ha ett inlägg längs memorylane varje dag för att blicka tillbaka på var det började tills idag. Är det nåt särskilt minne ni har från bloggen. JAG KOMMER SAKNA ER OCH JAG KOMMER PÅTALA DET RÄTT OFTA DESSA DAGAR ❤️❤️❤️❤️❤️?

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Uppe med tuppen”


 1. Camilla skriver:

  Arga veganer och textil-material-nazister incoming in 1… 2… 3…

 2. Andréa skriver:

  Bomull plockas från en blomma. Ull klipps från får. Får behöver bli klippta, det är till och med lagstadgat med klippning minst 1gg/år.

 3. A skriver:

  Du får nog kolla upp var bomull kommer från innan du intervjuas ??? (Ledtråd: det är inte från får!)

 4. Kristin skriver:

  Bästa minnet från dig: Efifania ? hahaha

 5. Andrea skriver:

  Googla mulesing! Ull är absolut inte oproblematiskt, men ett fantastiskt material att klä sig i. Jag försöker vara noga att handla ull från ekologiska återförsäljare som har ett uttalat djurperspektiv, t.ex Nöstebarn.

  • S skriver:

   Skulle just skriva:
   Nøstebarn!
   men så kom det där på slutet..!
   Kör nb till hela familjen, deras ull/silke, mmmm.

 6. Emma skriver:

  Har du får avlar du högs struligt på dem oxå, hälften av ungarna blir baggar, dessa slaktas. Så även ull bidrar till kött.

 7. Erika skriver:

  Jösses vad jag kommer att sakna din blogg!! Jag har följt dig sedan jag var 19 år och är idag 24 år. Du har inte bara gett en otroligt mycket god kunskap om viktiga ämnen men också en verklighet i en blogg som idag är så himla sällsynt. Du är äkta.

 8. Emma skriver:

  Bara det inte är merinoull dom fåren plågas nåt otroligt står om det på djurens rätts hemsida

 9. Elin skriver:

  A walk down memorElaine ?

Lämna en kommentar