Mina första blogginlägg ?


Jag minns det så väl. Efter en intervju med Isabella Löwengrip 2010, innan vi kände varandra, innan vi var vänner, så ville jag testa och blogga. Jag var lite anal. Jag skulle minsann inte ha en såndär blogg med dages outfit eller ”det här äter jag”. Det skulle vara en retorikblogg, Snacka snyggt ska den heta. En frässssch blogg, en frisk intellektuell fläkt. Första inläggen hade bilder som denna.

Och min header var såååå cool tyckte jag.

Det blev det översta av de tre. Man kan säga att jag fick sådär respons. Jag tror inte ens ni veteraner var här då det begav sig. Det var inte förrän jag började skriva personligt som folk började kommentera och kika in. Folk var helt ointresserad av retorikern Elaine, för henne såg ni ju ändå på tv emellanåt. De var intresserade av mig, min man och vad vi hade för oss. Jag visste inte hur man gjorde med bilder på den tiden så jag köpte loss nån bild och tänkte att det där med bloggande kommer bli dyrt om man lägger ut varje dag. Jag hade ju inte blivit en vardagspaparazzi som influencers ofta blir. Eller iaf bloggare.

Det här var innan förlovning, barn och allt. Gustav och jag bodde på Sjöviksvägen 37 i ett ganska nytt Liljeholmskajen. Jag exprimenterad med hur man kunde få läsare, mest för att kunna lära kunder till retorikbyrån Snacka Snyggt att göra samma sak. Här tar bloggen en liten ödmjuk ”ok min retorikblogg är skittråkig jag testar nåt annat” vändning

Jag gjorde det på skoj först, men blå damen var platsen där jag tog mina dagens outfit bilder de första fyra åren på bloggen. En tapet jag valde då, min inredningsstil på den tiden. Jag älskade den tapeten då och får fortfarande varma känslor när jag ser den. Men nope, idag skulle den inte åka upp.

Men sån glädje jag hade av den för alla mina dagens outfits. Jag tror den är skälet till att min garderob till större del är blå. Verkar som jag bara ägde ett par jeans på den tiden?❤️.

Där stod jag och posade tills jag gjorde det lilla stegen för en granne men ett stort steg för en granne, steget in till fucking åmål hissen. Fifan?

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Mina första blogginlägg ?”


  1. Carro skriver:

    Jag var här när det begav sig 😀 Hittade dig via Blondinbellas blogg och har läst din blogg i stort sett utan uppehåll sedan dess tror jag :O Sjukt att det är så många år!

  2. Ewa skriver:

    anal? inget speciellt mycket snacka snyggt? eller uttrycka sig väl?

  3. Haha! Vilken underbar tillbakablick xD Kommer sakna din blogg grymt mycket när den försvinner (även om jag verkligen förstår och stöttar ditt beslut) – så många fniss och skratt du bjudit på genom åren 😀

  4. Pauline skriver:

    Alltså memories :’) Kommer sakna din blogg så mycket, känns helt sjukt att man vart med dig sedan innan hela familjelivet osv.

Lämna en kommentar