Sanna deras ord om min inredning


Lite häng på Pintrest, stora misstag som ecstacytapeten och sen ett gott råd från Amelia Widell gjorde susen: välj tre färger och material och håll dig till dem. Måla hela hemmet i samma färg eller olika nyanser av samma färg. Det blir mer enhetligt.”

Så bra tips! Tack Amelia.

Sen mitt eget tips är att skita fullständigt i trender utan fundera på vad du tycker skulle vara snyggt. Som denna lampa tycker jag var fin men den kändes halv i mina ögon.

Så jag köpte två så att den formar ett U. Säkert helt fel trendmässigt men rätt för oss.

En inredare sa tex att vi skulle köpa den trendiga ”torkyn” till lampa. Minns ni det? Det kändes helt fel men jag tänkte att jag har väl inte koll.

Vi hade den uppe i en vecka sen blev det en glaslampa ist som jag valde.

På sjöviksvägen fick vi välbehövlig inredningshjälp. Trots att det inte blev så som jag gillar idag så blev det mycket bättre än jag själv förmådda inreda på den tiden. 2008 sovrummet jag inredde åt mig och Gustav. ?

Så här blev det sen. Lite för överklassigt för mig med mulberrytapeter osv, men jag älskade det då. Lamporna känns också för lyxiga för min stil idag.

Men köket och vardsgsrummet blev avsevärt mycket bättre än innan jag hade inrett det med ecstacytapeter och diverse. Men frtf lite för uppstyrt för min smak idag.

Spegeln precis i mitten osv, jag visste det inte då men jag är inte så förtjust i symmetri. Liljeholmsvägen fick jag inreda själv. Möblerna fick följa med med smälte in på ett annat mindre uppstyrt sätt.

Mer själ, industri och mer så som vi är. Speglarna som jag gillar’t.

Det är en snårig väg men det känns som jag hittat rätt idag. Från detta kök 2012. ???

Måste bara justera speglarnas justering men de ser fantastiska ut om man jämför med bilden ovan maj gadd!

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Sanna deras ord om min inredning”


 1. Hannabanana skriver:

  Inser att jag hängt med länge när du skriver att ecstacytapeten är från 2012!! ?

 2. Mart skriver:

  Min väninna i Danmark har så fruktansvärt bra smak. Hon är intresserad av feng shui eller vad det heter. Och den harmonin jag kände i huset vi hyrde i sommar av henne, MY GOD. Som en liten dröm. Underbart. Väldigt sparsmakat, mycket naturmaterial, inga grilliga färger el mönster. Bara sobert från Will&Morr inne i en garderob tex. Trägolv och sjögräsmattor, vitmålad trävägg där trä lyste igenom. Inte så likt vår egen lägenhet på Södermalm och inte heller vår egen sommarstuga men så jäkla härligt hus att vara i!

 3. Josefin skriver:

  Varifrån kommer det snygga köksbordet och stolarna på sista bilden? Supersnyggt ?

 4. Stina skriver:

  Menade hon 3 st färger och 3 st material?!

  Lägenheten i liljeholmen fick du väl hjälp med att inreda, eller var sandwish glassen i hallen din egen id’e? 🙂

 5. Liv skriver:

  Men herregud, har jeg virkelig fulgt deg i SEKS ÅR allerede? ?

 6. Fanny skriver:

  Som sagt, en riktig resa! Tack för att jag har fått vara med ❤️

 7. L skriver:

  Tycker mer om din gamla stil, mer personlig! Gillar när folk vågar sticka ut och allt ska inte vara så otroligt stilrent hela tiden.

Lämna en kommentar