Moraxella helvetet


Jag har tydligen smittat mig själv! Man ska byta tandborste, läppglans, ja allt som har med munnen att göra när man tagit antibiotikakur. Rösten är tappad igen, slemhostan tillbaka, ja allt. Jag är rädd för att bli resistent mot antibiotika. Man ska ju inte ta för mkt. Jag tog två tabletter per dag i 10 dagar. 5 dagar senare var skiten tillbaka.

Jag får väl träna 2019 igen. Känns som att man håller på att förtvina. Jag som har tagit med mig vikter till vår resa och allt.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Moraxella helvetet”


 1. Ewa skriver:

  Du behöver inte oroa dig för att bli resistent. Det är bakterierna som blir resistenta mot antibiotika. Trots infektion kan du lugnt träna mjukhet och smidighet. Det är för min egen del huvudsyftet med min träning, det mår jag och min kropp bra av. Det är tunga cardiopass du bör undvika.

 2. Mia skriver:

  Så jobbigt! Hade en moraxella infektion förra våren, det tog jättelång tid innan jag blev helt frisk igen.
  Krya på dej, till slut kommer du att bli bättre.

 3. Ullis skriver:

  Stackare, hade det där Dec-feb och var slutkörd p g a det och för mycket jobb – superdålig kombo. Tog en jävla tid att få bort det. Krya på dig. Och! Du gör rätt som väljer din familj före bloggen.

 4. Martin skriver:

  Jisses, tror du att individer blir resistenta ?. Det är tur du lägger ner bloggen snart.

Lämna en kommentar