Lyran – en bekännelse från en familjepaparazzi


Du har tröttnat på att jag tar kort titt som tätt. Du säger till och jag respekterar din önskan. Idag fick jag ta kort på nåder. Mitt älskade Lyran i Bredäng, bara du och jag Matheo. Det ville jag föreviga men jag tror att innerst inne ville du bara uppleva det för dig själv med din mamma.

Jag tänkte sluta vara den där paparazzin över din axel. Det här få bli sista gången. Sex år av ditt liv. Nu ska du få din mamma i fred. Tar vi kort så är det till ett fotoalbum, familjens.

Förlåt mig Matheo. Nu tar vi nya tag.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Lyran – en bekännelse från en familjepaparazzi”


 1. Magdalena skriver:

  Bra att du stoppar, Elaine. Förstår att det är ett tufft beslut men som du beskriver din och familjens tillvaro låter det helt rätt! Jag hoppas så att du klarar detta och att du kan bryta ditt mobilberoende, så att du inte bara ersätter bloggen med andra sociala medier. Jag har kämpat och kan nu känna mig fri. Jag hoppas du får uppleva samma. Jag använder mobilen mycket men jag har inga problem att lägga ifrån mig den, åka iväg utan att ha den i väskan osv. You can do it! ??

 2. Karin skriver:

  Bra val Elaine, väldigt fint skrivet. Jag kommer sakna dinainlägg på bloggen men har verkligen full förståelse och kommer fortsätta följa dig på insta. All lycka!

 3. Helena skriver:

  Min son vill inte heller vara med på kort längre (3,5 år) och då pratar vi bara om privata kort.

  Jag försöker att respektera honom för han har såklart rätt att säga nej. Samtidigt hade vi inte haft några kort på honom alls det senaste året om han fick som han ville och bilder att stötta minnet med vill jag ju ha massor av!

  Jag har löst det genom att fotografera honom en del i smyg när han är sådär underbar/ vi hittar på saker. Det gör att jag känner mig hemsk som smyger men jag kommer inte på något annat sätt sätt han ändå får behålla sin integritet.

Lämna en kommentar