Tack


Tack för fina reaktioner och förståelse på min tankar att lägga ned bloggandet. Jag kan ju fortfarande ha en sida dör jag publicerar saker emellanåt. Men inte tvunget eller rapporterande som de senaste åtta åren. Eftersom bloggen inte innefattar mina barn vill jag kliva ut i utrymmet där de finns, utan bloggen.

Pascal och jag på underbar Bomans hotell. Exakt den plats Gustav och jag stod för sju år sedan.

Tack för det ni säger att bloggen har gett er. Och du som läst från första blogginlägget, wow❤️❤️❤️

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Tack”


 1. F skriver:

  Kära Elaine,
  Jag har varit med från start. Läst din blogg från allra första början.
  Planering av bröllop, tedrickande ur dödskalle-koppen, alla graviditeter och alla dina modiga kamper du tagit.
  Du har funnit där som en syster för många av oss. Jag har mailat dig och berättat om min trasiga barndom och du har tagit dig tid att svara. Ibland har läsarna har gett stöd i kommentarsfältet andra gånger har vi varit oeniga, och diskuterat.
  Tack för allt du gett och ger!
  Dbh
  F

 2. Alex skriver:

  Förstår absolut! Bara ur tankeperspektiv, om man fortfarande vill nå ut dvs, att anlita en social media manager som kan nå ut, eventuellt inte personligt men i alla fall i frågor som berör dig eller ditt jobb? Vad hade du tyckt om det? (Outsourca) Det är ju ett heltids jobb som folk blir anställda för så förstår verkligen valet att hellre vara med barnen. Lycka till!

 3. wigwag skriver:

  Jag har också varit med från början. Tack för en fin blogg som betytt mycket för mig. Den här lämnat spår och minnen. Farfarsfotöljen, fuckingåmolhissens speglar, Charmören Gustavs smörgåsar, Matheos sittstrejk på grusvägen, Gustavs jätteleksaker, felparkerad Porsche och mycket mer. Var inte arg på mig mer. Jag har alltid varit sann och ärlig mot dig.

 4. Alexandra skriver:

  Fan vad självisk jag är men vill inte att du ska sluta blogga!? Du är en mina stora förebilder och mår så bra av att läsa din blogg!! Du är en av få som på riktigt känns genuin och som liksom bevisar för oss unga tjejer att man kan vara hur framgångsrik och snygg som helst och samtidigt vara sårbar ibland (må sämre, panikångest eller ha andra sidor man kämpar med). Och det viktigaste av allt, att det går att vara framgångsrik kvinna och samtidigt ha en kärleksfull relation till sin man, sina barn och sina vänner. Finns liksom ingen annan som du. Går inte att läsa Löwengrips blogg för den går inte att relatera till över huvud taget… Allt hon skriver om är kalkylerande och känns inte genuint.. Så om du nu lämnar oss, kan du tipsa om andra framgångsrika, inspirerande kvinnor men som då OCKSÅ visar sårbarhet med saker dom kämpar med och kärlek för familj och vänner? ❤️

Lämna en kommentar