Träning innan 09.00 är målet


Jag blev så inspirerad av att träffa Alexander Pärleros på framgångspodden. Han gör alla måsten innan 09.00 och är uppe med tuppen eller innan tuppen 04.30. När vi sågs hade han haft sovmorgon för han gick upp 06.04. Jag vill ju också bli en morgonmänniska och han sa att man ska se det som en jetleg, det tar en liten stund eller några dagar att komma in i det. Jag gick upp en timme tidigare idag.

09.17 var jag klar med träningen och det var tufft och bra för att vara jag. Jag kör lätt träning eftersom jag känner att kroppen tappat mycket muskler denna månad.

5 x 20 sving 16 kg + 10 armhävningar

5 x 10kcla assaultbike + 20 utfallssteg utan vikt

2 axelpress 16 kg var skiiiitjobbig!!

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Träning innan 09.00 är målet”


 1. yasmine skriver:

  Det e ju iaf liiite lättare att gå upp tidigare nu under de ljusaste dagarna – men tänk i november sen…. brrrr!!!

  Jag har varit en morgonmännika HELA mitt liv och aldrig sovit längre än 9.30 typ – tills för ca 2-3 år sen – nu avskyr jag att gå upp tidigt och går gärna upp vid 11 om jag e ledig!

 2. Hanna E skriver:

  Visst är det skönt att komma upp tidigt på morgonen och få mycket gjort. Det som du också måste ta med i ekvationen är hur mycket sömn som din kropp behöver.
  Jag behöver 7-8 timmars sömn per natt, jag kan ta enstaka nätter med mindre än 7 timmar. Men det går inte längre en eller ett par nätter utan att jag blir fysiskt sjuk.
  Eftersom jag har större barn så är de uppe längre, men de vill fortfarande att vi läser eller prata med dem innan de ska sova och det gör att jag tappar lite tid på kvällen så för mig ligger smärtgränsen vid 6 för regelbunden väckning om jag inte ska gå och lägga mig tidigare än barnen.
  Det gäller att hitta en balans mellan vad som får en att må bra samtidigt som man hinner med det man vill vid de tider de vill.

  Å andra sidan har jag alltid varit en morgonmänniska och sover sällan längre än till 8 och går oftast och lägger mig vid 10-tiden på kvällen.

Lämna en kommentar