Godmorgon världen


Jag känner mig lugn i själ och lite rastlös i kroppen. Eftersom jag gick i tro om att jag hade pollenallergi så trodde jag ju inte att jag skulle smitta folk. Både Crille och Daniela tappade sina röster kort efter de träffat mig och trodde att de var pollenallergiska också. Nope det var troligen jag som var smittaren men nu är jag äntligen frisk (ish).

Vi har inte många kartonger kvar men maj gadd vad mycket skit det är i dem. Gustav skulle behöva rensa men han är en samlare. Hade detta varit stenåldern hade hans grotta varit så fylld av pinnar att man inte kunnat bo där. Åh vad jag vill bränna upp dessa pinnar. Jag klurar på argument för det mitt i tandborstningen.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Godmorgon världen”


 1. Sofia Karlsson skriver:

  Det kan vara det enda jag tycker om med att flytta – tillfälle att rensa! Det finns inget mer befriande än att ge vidare saker man själv inte använder eller passar i nya hemmet 🙂

 2. Annie skriver:

  Maj gaaad jag är också gift med en riktig samlare!! Jag ville bara rensa bort ALLT när vi flyttade till hus men nu står alla hans kartonger på vinden så vi inte ens kan ta oss upp dit… och en hel del samlar objekt inne i huset med såklart.. MEN jag tänker såhär; om samling är den största lasten och det som stör mig mest så får jag nog ändå anse mig rätt lyckligt lottad! ❤️

 3. Mimmi skriver:

  Älskar också flyttrensningen! Har bott 4,5 år i vår nuvarande lägga – typ det längsta jag bott på samma ställe under hela livet. Sugen på att flytta mest för att få kasta ut och börja om…

 4. Elin skriver:

  Åh jag älskar att flyttrensa men min sambo gillar också att samla. Det kan vara bra att ha bla bla bla. Man behöver inte 20st gamla T-shirtar att meka med bilen i. När du kommer några bra argument eller metoder som fungerar så hoppas jag verkligen att du delar med dig av dem ?

 5. Sara skriver:

  Såg att du skrivit några inlägg,kul att du är tillbaka, hoppas du mår bra ?

Lämna en kommentar