Här ska packas upp lådor


Undrar hur många jag hinner på 45 minuter. Det är inte mer spännande än så på bloggen just nu eftersom vi är i full gång att installera oss, men det går bra.

Jag trivs så jädra bra. Men ikväll ska Pascal och jag förbi närakuten. Två veckor av rossel är lite mycket särskilt när det gått ner i lungorna för oss båda. Vettetusan om det är pollen eller en cocktail av en massa saker.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Här ska packas upp lådor”


 1. Caroline skriver:

  Tänk på att inte träna när du är sjuk ❤ ta hand om dig!

 2. Lina+Axelsson skriver:

  Snälla Elaine! Såg den nya lampan som du köpt i ditt Instagram live (den som sitter längst med taket), kollade upp den på hemsidan, blev kär och sedan loosade jag min telefon! Nu kommer jag för mitt liv inte ihåg vad hemsidan hette! Gäller alltså den nya lampan du ska beställa! HJÄLP!!!
  Kram Lina

 3. Anne skriver:

  Det är ”normalt” att rossla upp till ca sex veckor på en del virus. Det som talar för lunginflammation är hög feber, påverkat allmäntillstånd, snabb andning och andfåddhet. Små barn kan ha indragningar mellan revbenen, ett konstigt andningsljud och vara trötta och inte orkar leka och äta. Dras själv med en jobbig slemhosta sedan x antal veckor, tröttsamt! Krya på er!

Lämna en kommentar