Nästan är väl rätt bra ändå


Jag har precis kört ett bananas orangutangia pass med Fredrik. Jag har ju varit dålig i halsen i 1.5 vecka så jag har inte tränat alls. Men att äta bra gav verkligen träningen en boost. Jag klarade nästa 3 chins. Jag har en del styrka att bygga upp men är ändå nöjd med hur bra det gått så här långt, även om jag ser helt slut ut på fotot.

Fredrik är helt fantastisk, kan inte fatta att jag skulle hitta honom. Jag ska bli så jäkla tränad detta år! På detta pass körde vi 75 armhävningar, 160 svingar 20 kg, 90 utfall med 12 kg, 30kcl roddmaskin, 60 meter släde med högt motstånd, 30 ringrodd. Allt på 25 min.

Nu ska jag hem och packa upp våra fina soffor!

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Nästan är väl rätt bra ändå”


  1. Sassa skriver:

    Hårt pass ????

    JAG SER UT SÅ HÄR EGENTLIGEN ? SAnningen ska fram ❤️

    https://nouw.com/sassabassa/fick-hat-for-jag-visade-min-kropp-33923648

Lämna en kommentar