Hemma bäst


Vi har det så mysigt! Evelyn och jag har haft en fin eftermiddag ihop. Hon var på treårskontroll för att se hur allt gick för henne och hon kunde göra nästan allt treåringar kan. Hon pratar inte riktigt i treordsmeningar än. Men hon kunde alla ord som läkaren visade upp, hon hoppar och förstår mycket. Det hon har svårt med är att återge vad som hänt. Jag tror tempus ligger henne i fatet än så länge. Efter läkarbesöket mötte vi upp pappa för att mecka lite med hojen på tomten.

Saker är så sagolikt nu. Jag är så tacksam och får nypa mig i armen. Vi har tre glada barn, vi har varandra och vårt drömhus. Sen har vi hälsan också, viktigast efter kärlek.

Nu ska jag spika upp lite tavlor på övervåningen! 🙂

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Hemma bäst”


 1. Frida skriver:

  Neeeej spika inte!!! Använd dessa!! De lämnar inte några märken och så kan man ändra sig 🙂
  https://m.clasohlson.com/se/Tavelupphängning-Command/Pr349529001

  https://youtu.be/HJ9RZt0_qMk

  • Sara skriver:

   Jaa de är perfekta! Både klistervarianten och de med kardborre så man kan byta foton i fotoramar man sätter upp! 🙂

  • Anna skriver:

   Funkar de på målade gipsväggar också? Eller måste det vara trä/kakel/glas?

 2. Gammeltanten skriver:

  Du är fin Elaine. Jag gillar hur du tänker, skriver om i stort sätt allt. Du har fina värderingar och är en sann förebild för mig trots att du är flera år yngre än mig. Nåväl. Det var egentligen inte det som var mitt huvudsyfte idag.
  Jag undrar nog egentligen om du har fler timmar på ditt dygn än jag för du hinner med så sjukt mycket mer. Jag är så impad att du hinner och orkar. Dessutom är du snygg. (Det sista lät bittert och avundsjukt) Men kan du inte göra ett inlägg om hur du /ni får till logistik /planering för att få livet att gå ihop med barn , jobb, träning, vänner, flytt och allt annat i livet.
  Stor kram till dig, och du sluta aldrig kämpa för det det du tror på ❤️

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Tack fina du! Jag vet inte hur jag hinner men jag ska spåna på hur jag får så mycket gjort, mycket hjälp tror jag! Stor kram❤️

 3. Anna skriver:

  Välkommen till Älvsjö. Har följt din resa på väg hit.
  bor själv i Herrängen. Lycka till

 4. Petra skriver:

  Vad kul att Evelyn utvecklas bra!! Nästan inga barn ligger ju på kurvan i alla avseenden. De brukar vara lite tidiga med något och sena med något annat.

Lämna en kommentar