Goood morgon


Hallå mina byggdammspartiklar. Mår ni bra! Jag har precis vikt ihop Evelyn och Pascals grejer och nu är det Matheos och mina kvar. Det är så oinspirerande men oj vilken kick man får när det är klart!

Idag ska jag även träna för första gången på 1.5 vecka. Jag har ju varit rätt rosslig. Har man ont i halsen så ska man ju låte bli.

Jag tänker en del på vänskapsrelationer och de man inte längre är vän med. Det är nästan som att ha ett ex och att det kan bli konstigt när man träffas, speciellt om man gjort slut på ett kanske inte så roligt sätt. Jag har inte så många ex-kompisar  men några stycken. Men jag tycker ändå precis som Isabella skrev att den tiden var fin och bra då, ingen drama på taket allt är bra nu också.

Att vara vän med någon livet ut, det är inte många varelser man är det med. Kanske lika få som

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar