Onsdag, sista selfien i ”min” hiss


Tänk att ikväll ska vi sova i huset. Det har Gustav bestämt, eller lättare sagt vi måste. Lägenheten ska städas och då kan inte vi lortgrisar vara där. Jag körde nyss min sista fuldans i hissen. Den ack så fina morgontraditionen. Jag är inte så kammad som man kan tro.

Idag har jag ledarskapskurs hela förmiddagen och sen blir det till huset och packa upp lådor så att saker och ting är halvklart tills barnen är på plats. Svettigt värre.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Onsdag, sista selfien i ”min” hiss”


  1. Ida skriver:

    En fellow långis undrar: BYXORNA? VAAAAAAAAARIFRÅN? Vill också kunna rulla upp dem sådär chickt men pga lång så viks de ju ändå upp till muttis om jag bara försöker vika upp dem några centimeter. ARGH! HATAR KORTA BYXOR 4LIFE (alltså om de inte är korta PGA uppvikta ben. SJÄLVVALD korthet. Gillar det. Hatar det andra.)

  2. Jenny skriver:

    Vart kommer din vackra skjorta och brallor i från? &?

Lämna en kommentar