Mår bra och flyttar snart


Godmorgon mina sällsynta daggmaskar! Idag är en dag av föreläsning och packandes. Jag lyckades sälja våra tre lampor, fågellampan och solhattarna, igår. Vi har inte så högt i tak i huset så det känns bra att de får hänga i nån annans tak.

Jag har dessutom skött maten i två veckor. Paula och jag går ju till samma kostsnubbe och han är helt otrolig. Det handlar inte om att gå ner i vikt utan att omfördela vikten så att den består mer av muskler. Sen att man blir av med onödigt vatten som min kropp bar omkring på på grund av dålig mat. På två veckor har jag tappat ett gäng kilon utan att ha varit hungrig eller mått dåligt. Jag äter mycket men rätt man. Det här är helt ny vetenskap för mig. Oavsett om du är köttätare, vegan, vegetarian eller flexitarian så förklarar Kalle vad du behöver och varför. Jag kan säga att jag inte har haft fallenhet för att äta nyttig vegansk mat, men nu jädrar går det undan för hälsan. Jag mår så bra.

Nu ska jag förbi huset och reka lite lampor med Toso, kanske världens skönaste elektriker! 🙂 två dagar kvar, sen sover vi där!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Mår bra och flyttar snart”


 1. Lina skriver:

  Va härligt det låter! Kan du inte dela med dig av några tips eller recept? (Om Kalle tillåter förstås, annars – finns han på sociala medier eller så?) äter vegetariskt nu men försöker äta veganskt men får fan inte till det i längden alltså. Hur ska man tänka?!

 2. Amanda skriver:

  Vore så intressant att se en hel dags kostschema! Kram

 3. Nina skriver:

  Elaine, måste fråga en banal fråga men dina röda blus! Alltså wow! Älskar! Du är sååååå fin! Jag vill också vara så vacker! Som Du! Vart månne denna vara i från? Stor kram från Södermalm ?
  Nina

 4. Fia skriver:

  Så härligt! Jag vet ju också att jag lätt kan gå ner minst 4 kg genom att äta rätt. Drar också på mig massa onödig vätska å skit när jag äter slarvigt. Ska banne mig skärpa till mig jag med. Jag mår ju bättre när jag äter bra å får känn mig lättare.

 5. Anna skriver:

  Skönt att känna sig pigg och fräsch! Hur får man tag på Kalle?

Lämna en kommentar