Så pigg och glad


Fredrik ringde mig igår och frågade om vi kunde köra uteträning samma dag, om vi kunde! Herregud med denna sol och svala vindar så var det ju perfekt! Jag var så peppad. Den här pricken till PT gör mig väldigt träningsglad och stark!

Jag kommer aldrig någonsin att byta PT det är som att ha hittat sitt träningshem. På söndag ska vi reka gymmet hemma för att se vad Gustav och jag ska handla in. Maten går även tiptopp. Vet inte vad som har hänt men bara på ett dygn känns kroppen lugn och lycklig. Jag har mer energi och är jämn i allt. Det ska bli så spännande att se vart jag är om en månad med denna kost! Tack snälla Mealprep för att ni förenklar min dag. Jag ska lära mig laga mat lite längre fram, först ska jag bli en hälsosam vegan. Step by step, oooooh baby, gonna get to you göööööörl!

Sista meningen var en tvångstanke men väckte en massa minnen. 🙂

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Så pigg och glad”


 1. Caroline skriver:

  Step one: We can have lots of fun ?

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Haha, step to, there’s so much we can do. (Herre gud vad banala rim) step three, (kommer bara ihåg rimmen som de lät när jag var barn) there will be you and meeee, step four four, i can give you more, step five five. Thecanevelju som time oftheraaaaai (massa pip sång från joe och man knep ihop ögonen och sträckte upp armen mot himlen i föraök att låta som han) nostalgiiiin

 2. Marlene skriver:

  NKOTB!! Vilken nostalgi 🙂

Lämna en kommentar