Få ordning på maten


I går gjorde jag valet att ha stenkoll på maten. Min kropp fick allt den behövde för att må bra. Veganmat beställd av Mealprep (inte ett samarbete, jag betalar) och designade av Paulas kostrådgivare Kalle.

Jag har ägit veganskt men också dåligt vegansk mat de senaste månaderna. Nu ska jag få ordning på det med vitaminer, mineraler och Gud vet vad. Jag kan inte vänta på nästa kurs för veganmat, min kropp vill må bra nu. Jag tänker inte chansa med veganlivet utan tar hjälp från proffsen. Första dagen var toppen förutom att jag saknade cola light.

Cola light har inget med veganmaten att göra det är bara ett beroende jag själv vill bli av med.

Efter första dagen med mealprep så kände jag mig jämn och lugn. De har ordnat lunch och middagar till mig, sen har Kalle en frukostsmoothie och två mellanmål som jag ska ordna själv. Jag brukar annars vara den som blir panikhungrig, mellanmål löser biffen.

Nu ska jag träna med Fredrik och sen blir det dejt med Gustav. 7:e dejten i år tror jag. Fem kvar ❤️

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Få ordning på maten”


 1. Sanne skriver:

  Bra för dig! Själv har jag ätit en tunnbrödsrulle till middag och jag mår bra i kroppen också!

 2. Karin skriver:

  Jag undrar vad dina barn får att äta?
  Själv glufsar jag i mig både det ena och det andra,
  grönsaker är ett nödvändigt ont och jag fastnar lätt
  för samma grönsaker. Just nu är det ärtor, majs o paprika
  både högt och lågt.

 3. Hmm skriver:

  Förstår att du anlitar hjälp men det behöver du också fortsätta med för att få i dig allt du behöver och då tänker jag på en kock som lagar mat 24/7 och du borde också flytta till Kalifornien.

  Det är inte omöjligt som vegan att få i dig alllt du behöver men nästa.

Lämna en kommentar