Huset huset huset


Igår levererades sängarna! För mig var det ett tecken på att snart får ni sova här! Oj oj oj vad jag längtar mina vänner! Tre saker har gjort som jag har längtat efter så mycket. Heltäckningsmattorna!

Glasväggen, dörren kommer imorgon men spana denna.

Och sen har terassen påbörjats, så här stor del av tomten kommer den att ta.

I helgen ska badrummen fyllas med allt som ska installeras. Jag tvivlar på våra nuvarande lampor till både köket och vårt badrum. Det är buster and punch till badrummet och i dagsläget tycker inte jag de passar till våra lampor där. Jag vill ha denna eller en från byggfabriken istället tror jag. Men jag tvivlar väldans. Jag gillar Bazar mini, tänkte den till antingen vårt badrum eller köket.

Men jag är lite rädd att den är wanna-be-industri. Jag tycker ändå inte det. Gubin känns lite för mycket sekelskift i vårt industrihem.

Sen tycker jag dessa från byggfabriken bara är så enkla och bra. Vi har ju raka socklar i taket med lite större glaskupor.

Jag funderar på sneda kupor på väggen på varsin sida om spegeln.

Eller så kör vi samma lampa som till sängen fast i badrummet. Hade varit lite kaxigt, matchigt men vet inte om det är praktiskt.

Jag tror det blir bazar mini eller sänglamporna även i badrummet. Tänker att det blir lite mycket glasglober när vi redan har totalt sex i taket. Då kan vi ha andra på väggarna. I köket kan jag nog tänka mig en glasglob så länge ljuset inte bländar. Det ska ju vara till hjälp när vi hackar lök och dylikt.

Bloggvännerna har ordet

18 svar till “Huset huset huset”


 1. Annika skriver:

  Åh! Vi jagar heltäckningsmattor till sovrummen. Var har ni köpt er? Är ni nöjda med tjockleken?

 2. Karin+Svensson skriver:

  Den där glasväggen skrämmer mig, men den ser väldigt bra ut. Är glaset kross-säkert?

  • Helena skriver:

   Jag undrar bara, ni som är ”pryda” som du själv säger Elaine ❤️ Vill man verkligen bajsa medan ens man ligger i sängen och ser på? Eller vill man ligga i sängen och se på när maken knöser på för fulla muggar tills han blir röd i ansiktet? Jag menar verkligen inget illa men jag undrar över kompositionen till glasväggen, badrummet vill man ju ska vara och kännas privat. Eller?

   • Elaine Eksvärd skriver:

    Haha, det är en vägg för precis där toaletten är så man kan ta i av bara helvete utan att ens partner ser. 🙂

    • Jenny skriver:

     Detta har jag oxå undrat över!! ?

    • Anna skriver:

     se bara till så inte det blir en spegel som visar allt.
     En bekant till mig blev förstoppad när han var i Thailand. Badrummet hade glasväggar och spegeln var placerad så att alla ute på gatan såg rätt in till toastolen. ?

 3. Mäl skriver:

  Guuud vad jag stör mig på att lådorna och hyllorna i garderoberna inte är i linje med garderoben jämte! #OCD ?

 4. Sofie skriver:

  Superfint alltsammans. Men jag saknar dina inlägg om din träning och framgång inom det. Det gav mig så mkt inspiration ❤.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Åh vad glad jag blir, ska smyga in lite mer tröning❤️??

   • Elsie skriver:

    Neeej jag tycker det är så himla skönt att du delat upp det så alla träningsinlägg är på instagram! Så smart av dig att göra på det sättet så att det går att välja bort det. Älskar att läsa om allt annat du gör och tänker utan att (precis som överallt annars) ”störas” av träningsinlägg.

 5. Jessica skriver:

  Hur fint som helst! Har också heltäckningsmatta. Nöjd till barnen kräktes på den x antal gånger. Nu ska den UT

 6. Anna skriver:

  Hej Elaine!

  Kan du inte presentera varje rum litegrann och vart ni köpt olika saker ifrån nu när ni börjar bli klara. Jag har precis köpt en lägenhet med stort renoveringsbehov precis som ni och jag ääälskar verkligen det jag ser i din blogg. Tex var köper man dessa glaspartier och garderober?

 7. Victoria skriver:

  Jag är så nyfiken på vart era sovrumslampor kommer ifrån?!???

 8. Jess skriver:

  Oj ett heltidsjobb bara att putsa ? Men så himla snyggt!!

Lämna en kommentar