Fab tears


Jag tänkte att jag skulle ha en liten film och dokumentärklubb här på bloggen. Det finns så mycket jag ser som jag vill diskutera med er men som jag glömmer bort dagen efter. Som den underbara uppdaterade versionen av FAB 5. Ensamma heterosexuella män möter pratsamma gaymän. Och de får inte bara en makeover, de får öppna sina hjärtan och ett självförtroende.Gustav och jag såg avsnittet ”you can’t fix ugly” och blev alldeles varma i hjärtat. Förutom att den långhåriga tåg i från tårna för att göra bra ”gay-imitationer” så blev serien så fin, plus att han fick gubben att skratta så han grät. Han hade aldrig varit med om nåt så kul eller crazy förut.

Den är mer än en makeover den är helt underbar. De kikar även på kemikalier i produkter och säger saker som

”The companys are lying”

Den nya generationen Fab five är mer hälsosamma, medvetna och nära hjärtat. Det jobbar på självförtroende och självkänsla. De belyser problemet om hur ensamma män blir eftersom de sällan tar hans om sina sociala kontakter. Ett gäng gaymän skulle kunna lösa saken både på det och på en massa fördomar. För det är även det som de gör utan att för den delen säga det. Ikväll ska Gustav och jag riva av ett gäng avsnitt till efter vår dejt❤️.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Fab tears”


 1. Svahnholmen skriver:

  Älskade orginalet men skulle gärna se detta. Var hittade du serien? Tack för din blogg som alltid väcker tankar hos mig även om jag inte alltid håller med dig ?.

 2. K skriver:

  JA ÄNTLIGEN NÅGON SOM TITTAT! Vill ha en till säsong omedelbart! Han långhåriga växer på en, blir bara mer underbar för varje avsnitt. Själv är jag så förälskad i han som lagar mat och ser ut som John Mayers lillebror. Mums!

 3. Mimmi skriver:

  Jaaa älskar dem!

 4. Sanna skriver:

  Har redan sett alla avsnitt på Netflix, och väntar nu på fler för detta var riktigt bra och jag älskar den nya uppdateringen av serien.

  Kram Sanna

 5. Erika skriver:

  Fullkomligen älskar den här nya uppdaterade versionen, och vill ha ytterligare en säsong NU! Jag har strecktittat på första säsongen och det är så underbart att även programledarna blir berörda, känslosamma och personliga i sina roller. Så himla skönt gäng tillsammans! <3

Lämna en kommentar