Get over your ex-boyfriends


En kommentar värd att kommentera. Ni är säkert några till som tänker samma medan ni andra poppar popcorn och tycker jag ska fortsätta att berätta om mina ex.

Asså om jag skulle skriva om mitt liv som det är nu så skulle bloggen självdö på tre dagar.

Mån

09.00: Sov dåligt, Pascal bet mig i tutten.

12.00 jobbet går bra. Undervisar i retorik.

18.30 kissade på mig när jag nös. Men oj så mänsklig jag är som delar med mig like like på den.

Tis

09.00 lämnade på föris idag känner mig som en dålig mamma, buhuu.

12.00 tack för alla snälla kommentarer, jag är nog inte så dålig ändå. Hurra.

19.00 Min man är så snäll. Gullgull ”puss selfie”

Onsdag

Se på måndagen, same same but same!

Hallå det är ju MYCKET roligare att veta om hur livet var en gång i tiden så folk kan relatera lite. Älskar att tänka tillbaka på mina ex och hur det var för då uppskattar jag Gustav destomer. Älskar mitt liv. Är över mina ex men herregud, jag behöver inte dra ned järnridån och aldrig tänka på karlarna.

Måste berätta om en tjej i mängden av alla killar. Jag skulle försöka bli lesbisk efter min pingsttid. (Fråga mig inte hur jag resonerade, hatade min pappa och alla män ville bara vara med kvinnor. Men inte kanske ligga med kvinnor, oh well) Blev kompis med den snyggaste människan som jag började festa med en del, men inget hände mellan oss. Men jag minns när hon låg i min säng och jag tänkte att jag kanske borde hångla men fan det fanns inte i mig. Kände mig så hemsk som dragit hem henne men jag tror att hon fattade att jag var en kluven själ. Hon gav mig en klapp på axeln och sa ”Godnatt Elaine” när mina stora osäkra strålkastarögon tittade på henne genom mörkret. Haha. Jag somnade lättad och vi festade på ett tag tills jag träffade klamydiamarius. Fifan.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Get over your ex-boyfriends”


 1. ingrid.ardelius@gmail.com skriver:

  Vilket underbart svar på kommentaren!

 2. Karin skriver:

  Ett tips för att bli starkare i musklerna i underlivet så du slipper kissa på dig…:) köp en studsmatta till det nya huset och hoppa ofta! Det har jag gjort (med min dotter) och det gör under för knipmuskeln. I början behövde jag knipa som faaan men efter en sommars hoppande behövde jag inte knipa alls:)

  • Matilda skriver:

   Ooohh var litegrann försiktig med det tipset. Det KAN gå bra att hoppa studsmatta – men kan också leda till framfall; speciellt om en fött flera barn eller/och är otränad. Ett varningens ord bara.

  • Josefin skriver:

   Inte alls ett bra tips! Studsmatta är en jättestor påfrestning för bäckenbottenmusklerna och att hoppa under en graviditet eller efter en förlossning kan orsaka framfall.

 3. F skriver:

  Jag är helt med dig på det här! Jag fattar inte grejen med att man i princip ska låtsas som att ens ex inte existerar. Jag har bara två riktiga ex, men jag tänker rätt ofta på dem bägge två. Dock HELT utan någon form av kärlekskänslor öht. Har heller inga som helst problem att prata om dem, utan det är verkligen helt ickeladdat för mig. Kan tycka att det är märkligare att låtsas som att de aldrig har funnits.

 4. Karin skriver:

  Din blogg hade nog överlevt, se bara på House of Philias blogg.. den ser ut precis sådär och still going strong?
  Att ha bra kontakt med ex är väl bara härligt!

 5. Johanna skriver:

  Jag föredrar nog ändå ditt liv i nuet. 🙂
  Men alla ex-inlägg går ju scrolla förbi 🙂

Lämna en kommentar