Stefan och jag ska gå Prideparaden


Jag åt lunch med Stefan igår i den mest bloggastylade miljö du kan tänka dig. Haha!

Han och jag ska gå prideparaden i år och jag vill gå all in med kläder och vad det nu än må vara. Jag vet inte hur man går all in, men jag skulle vilja klä upp mig järnet!

Jag älskar min Stefan. Vi pratade om sommaren också. Kanske blir det så att han hälsar på oss i Spanien nån vecka. De säger ju att det ska bli en kall sommar så jag är all in för en längre tid i Spanien med familj och vänner. Träna varje dag, sol och god mat.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Stefan och jag ska gå Prideparaden”


 1. Jennifer skriver:

  Hej Elaine, har du sett diskussionen inne på Paula och Hugos bloggar kring djurparker? Du som också var på Kolmården, hur ställer du dig till djurhållningen i djurparker? Har något ändrats sen du blev vegan? Vore intressant att läsa dina tankar i ämnet.

 2. Emelie skriver:

  Kul att du ska gå Pride paraden. En fundering bara, att gå all in för mig betyder att man får vara sig själv. Måste man smycka ut sig och klä upp sig för att passa in? Jag lever själv i en samkönad relation men har aldrig klätt ut mig med regnbågsfärger eller liknande.
  Ha det gott!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Gud vad fint förklarat, det är klart det är så. Undrar hur jag ska klä mig då om jag är 100% jag? Grön med svarta beslag? Haha, näe men något färgglad onepiece kanske.

Lämna en kommentar