Lita på sig själv


Åh vad skönt det är att lämna den osäkra känslan kring inredning och bara inse att det är mitt hem, min familj och jag ska bo där. Därför ska det vara på vårt sätt, inget annat. Jag är så Tacksam för alla rekommendationer jag har fått på lampor. Men jag känner faktiskt att jag har koll på läget nu.

Man ska strunta i allt som är inne och bara känna efter på vad som känns bra inne i bröstet. Det är det enda ”inne” jag kan tänka på.

Häng på lite senare i eftermiddag, då har jag varit i huset och rekat läget samt lämnat lampor.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Lita på sig själv”


 1. C skriver:

  You are so right

 2. Emma skriver:

  Det gör du helt rätt i. Måste bara säga att även om jag egentligen har en annan inredningsstil, så ÄLSKAR jag ert hus! Det kommer bli så himla fint verkligen!

 3. Gurkan skriver:

  Hur pass mycket åsikter har din man om hur ni ska inreda huset? Utifrån din blogg får jag intrycket att du väljer allt, och han svarar ”ja det låter bra”, oavsett om du meddelar att hustemat ska vara rosa flamingos eller shabby chic? Eller stöter och blöter ni en massa om såna grejer?
  Min man har en väldigt bestämd smak; oavsett vad jag föreslår så tycker han tvärtom ?

 4. Sara skriver:

  Ni får så himla snyggt hemma. Jag är smått avundsjuk samtidigt som jag förstår hur hårt du jobbar och hur grym du är på det du gör. Vi har själva fått barn lite sent i livet, köpt en gård och försöker renovera själva. Går sådär ? Jag blir i alla fall väldigt inspirerad av dina bilder från huset!

Lämna en kommentar