Minnet sviker men musiken räddar


Jag är en nostalgisk själ. Utan att någonsin känna att jag saknar en tid innan Gustav så kan jag ändå tänka på den och hjärtat visste ju inte bättre då. Jag har haft korta men fina relationer och jag kan undra hur de mår och tänker idag. Jag har inte kontakt med nån av mina ex. Men var och en har lärt mig en del. Har dina ex det? Här är erfarenheten inte en klyscha utan ett faktum. Jag ska fråga Gustav vad hans ex lärt honom. Han är inte det minsta intresserad av mina men ni kanske är? ?

Nu måste jag fundera på vilka som är mina ex egentligen. Vissa relationer var ju inte erkända.

Reggie lärde mig att… eh, ingenting. Att man kan vara löjligt överkänslig kanske. Musik: R Kelly, Love song

F lärde mig att det här med att inte vilka hålla i handen handlade inte om hur han var utan att han inte var helt hundra på mig. Musik : Bo Kaspers, Eric Benét.

Marius lärde mig att festa lite för mycket. Sen lärde han mig hur skitsnack låter och att får man klamydia när man är i en relation så har mannen varit otrogen. Det var väl sådär att få veta det hos gynokologen. Hon sa ”din pojkvän är otrogen” sen sa hon ”du har långt gången klamydia och kan få svårt att få barn”. Jag ringde upp Marius och sa ”Puta, que te vayas a la mierda.” Och så var det slut. Musik: Deep house, låten ”underground” helvete vad vi dansade.

Boris lärde mig hur det kändes att bli riktigt dumpad. Sen att en pojkvän som tycker att träffas två gånger i veckan är lagom, vill nog inte träffas egentligen. Musik: ingen alls. Kanske nån balkan synt?

Nicholas lärde mig att dansa salsa och lite annat. Musik: Suavemente, besame.

Sen var det karantän i ett år. Var så trött på killar och sen träffade jag Gustav. Han lär mig saker hela tiden.

Musik?

Babblarna!

Haha❤️❤️❤️

Vad har dina ex lärt dig?

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Minnet sviker men musiken räddar”


 1. Emma skriver:

  Mina ex har lärt mig att jag behöver vara en egen peron innan jag någonsin ska släppa in en annan igen. När jag älskar livet kommer nog kärleken av sig själv. Och att inte sakna saknaden, det blir aldrig livslång kärlek. Sen har de lärt mig att jag älskar nyfikenhet, skratta och att aldrig växa upp i sinnet. Utan det så skulle inte jag vara jag och då hade jag inte varit lika bra.

 2. ErikaJ skriver:

  Mina ex har lärt mig vad jag INTE vill ha dvs svartsjuka män, mansgrisar, män som bara vill ha sex och att snälla män är underskattade.

 3. Ingrid skriver:

  Det var säkert så för er men det där med att bara ses två gånger i veckan betydde att han inte ville ses, men det stör mig lite när jag ser det. Jag och min kille har varit tillsammans i snart sex år och vi ses två gånger i veckan ungefär, ibland blir det mer, men oftast två gånger i veckan. Det passar oss att ha det så, alla vill inte flytta ihop med sin partner eller ses massor.

  För övrigt tycker jag det var ett kul inlägg att läsa och jag är glad att du delar med dig 🙂

 4. G skriver:

  han lärde mig inte så mycket men hans beteende, att krossa en tjejs hjärta utan att kunna förklara varför, lärde mig en del.

 5. Sofie skriver:

  Varför så fixerad vid dina ex? ? Släpp taget om dem och fokusera på det fina liv du har nu!

Lämna en kommentar