Gosungen


Godmorgon mina vänner! Hoppas ni mår bra! Jag har tillbringat morgonen med mitt lilla hjärta Evelyn. Kvalletid i fruktparken hon och jag. Hon har en tid hos hjärtläkaren idag. Konstigt att man inte ens är nervös längre, jag orkar inte hetsa upp mig.

Vi har spanat tunnelbanor och sprungit omkring. Kramats en massa också. Jag känner mig extra glad för allting närmar sig. Vi får snart landa i vårt hus. Sängar och heltäckningsmattor levereras och monteras inom en vecka. Det känns så bra. Sen ska gästtoaletterna göras klara denna vecka.

Nu ska jag iväg och köpa regnkläder till barnen medan Gustav tar Evelyn till hjärtläkaren. Det blir lite varvat idag.

Hoppas ni mår bra och är påfyllda med energi efter helgen.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Gosungen”


  1. Josefin skriver:

    Hoppas allt går smidigt idag med undersökningarna och att allt ser bra ut!❤

  2. Lovisa skriver:

    ♥️♥️♥️

Lämna en kommentar