Plutten min


Jag fick hämta honom tidigare från föris igår för att han har fått feber. Så idag blir det lite kors och tvärs. Förskoleråd nu på morgonen, det blir mitt sista på denna förskola. Sen ska vi på byggmöte och diskutera höjder på dörrar som blivit fel på entréplan.

Jag skulle vilja köpa en pyjamas som man kan ha på sommaren och när man sover. Jag har alltid sovit med trosor eller naken tills Gustav och jag fick barn. Nu när barnen börjar bli större och kryper ned hos oss så känns en stor t-shirt eller ett bra sovplagg bra. Matheo tycker jag ska köpa en transformerpyjamas. Haha, vart man nu hittar det för vuxna?

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Plutten min”


  1. Maria skriver:

    Jag sover med pyjamas i form av linne och lösa korta shorts.,som precis täcker rumpan. Pyjamas men känns som att man sover naken. Började med det efter barn också.

  2. Maria skriver:

    Jag sover i trosor och en bekväm (urtvättad ?) sporttopp .

  3. Karin skriver:

    Köp en stor tisha på herravdelningen på secondhand så går köpet i linje med minimalismen! ☺

Lämna en kommentar