Lampor


Ingen av oss är väl vårt charmigaste jag när vi är stressade. Men lamporna är i alla fall inhandlade och klara det är bara en vardagsrumslampa som fattas och jag är sugen på något i denna stil, men vet inte var jag kan hitta en liknande.

Det är det som är kvar, men det som är inhandlat är följande till barnens våning. Två av dessa vita ”Over me” till respektive barnrum. Och två svarta till vardagsrummet. Det är så lågt i tak att man inte vågar mer där uppe.

Sen i trappan så är det buster and punchs härliga Hooked Mix i mässing för att jag kände att den andra blev så mörk. Jag vill ha samma som vi hade i den förra lyan.

Dessutom är soffan vi har köpt från Sweef militärgrön med svarguldiga nitar så det passar lamporna bra.

En trapp ned då där kök och matrum är så är det följande i hallen till köket. Jag ser att prislapp kom med men jag pallar inte sudda bort det. Två av dess i hallen.

En lång skena av samma märke i kök.

En till med fler spottar vid diskbänk och fönster.

Sen blir det Gubi i svart och krom över arbetsbänken på kaklet.

Vi fortsätter det svarta spåret men mer loungesrämning över matbordet.

Till sovrummet har jag valt tre glaskupor med lite industrikänsla, men jag är inte säker på dem. I badrummet är det tre artemidelampor i taket. 35:an.

det kommer ge bra ljus. Sen på väggarna är det två vägglampor på vardera sida om badrumsspegeln som kommer att vara snygga men inte ge det bästa ljuset. Det gör inget, älskar denna från buster and punch.

Sänglamporna kommer att vara denna.

Sen går vi ned en våning och i groventrén kommer det att vara discouri 14, 8 st.

Sen i gästrummen denna i mässing.

Till finhallen är det fyra av denna fina lampa som kanske kommer vara för låg för taket där nere.

Det var nog alla lampor i hela huset. Men till vardagsrummet ska jag fråga elektrikern om han kan göra en lampa åt oss som en följare på instagram har gjort själv tack vare en planka, en elektriker och tre lampor från Ikea. Jag tycker det blir så fint.

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Lampor”


 1. Ida skriver:

  Hej!
  Så fina lampor! Älskar gubi vägglamporna! Ville dock bara informera (haha hatar de orden låter så trångsynta men men) har Belid spotlampa hemma dock de på skena o transformator och problemet är att transformatorn efter ett tag börjar surra. Jag som är känslig för såna ljud stör mig på det efter ett tag och måste släcka lampan bara för att slippa det låga surrande ljudet. Vet inte om detta förekommer på alla Belids spots men tänkte att det vore bra och veta! Gillar dina instastories!!!

 2. Helena skriver:

  Sådana lampor går att fixa själv. ?
  Vi gjorde en sådan här att ha över matbordet.
  https://www.instagram.com/p/BeBcYmmAEW0QmnLdAIDBPNbV56cCmqta48vs240/

 3. Anna skriver:

  Kolla hela Star-serien från Örsjö belysning. Skulle passa hos er. Massa kulörer samt metaller.

 4. Catarina Arborelius skriver:

  Vill bara tipsa om en helt underbar lampaffär, som även finns på Instagram
  @svenskaarmaturer

  Mvh
  Catarina

 5. Giselle skriver:

  Vågar man fråga vad hela kalaset slutade på?

 6. Therese skriver:

  Fina lampor. Vart kommer lampan ni ska ha i gästrummet ifrån? Har letat sen i somras efter lampor till vår hall och dessa skulle bli toppen där! Tack på förhand. Mvh Therese

 7. Hanna skriver:

  Materialist- javisst!
  Minimalist-no way!

 8. Mia skriver:

  Tycker det är lite skrattretande att du pratar om att du vill vara minimalistist och så köper du typ sovrumslampa för 3000 kr styck som är lik den jag har från Ikea för 50 kr. Tycker också det är lite fånigt att du pratar i såna termer när du är en sån stor konsument, kapitalismen jublar för såna som dig.

 9. Stefan skriver:

  Jag tror att sådana lampor också kommer att passa på lediga lokaler Malmö

Lämna en kommentar