Inte tänka, bara gå upp


Godmorgon mina kronärtsfisar, helvete vad sånna måste lukta illa! Vaknade ni på rätt sida? Jag har ett projekt där jag försöker att bli en morgonmänniska och det går rätt bra faktiskt.

Idag åkte jag tunnelbana med det harmoniska morgonfolket. De är aldrig stressade eller arga för de är inga tidsoptimister. Att få börja dagen med dem är himla rogivande. Folk på gymmet var också mysiga och glada. Inte den där stressen som det är på kvällen eller knöligt som vid lunch.

Världen är mycket härligare vid 07.00. Undrar hur det är vid 06.00.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Inte tänka, bara gå upp”


 1. Ninni skriver:

  Godmorgon! Fnissar åt orangutangen bananas i taxikön för jag hade också en sån grej igår. Var tvungen att elegant sätta tre kollegor på plats när de plötsligt tog till härskarteknik på ett sammanträde. Jösses.
  Elaine-Kostymnissarna 1-0 och matchen går vidare 🙂 Ha en fantastisk dag!

 2. Frida skriver:

  Världen är underbar tidigt på morgonen, inga människor ute då ??. Det var det bästa med att jobba på hotellfrukost förut, resan till jobbet, utan stressigt folk.

 3. Sonja skriver:

  Jag har också haft det projektet going on ett tag men det lades på is när jag blev gravid haha. Nu vaknade jag precis och klockan är snart 10. Men så får det va när man är i v41! ”Morgonmänniska” blir jag kanske sen när barnet är fött *skrattemoji med svettpärla i pannan*

 4. Magdalena skriver:

  Morgnar är BÄST! Allt som händer på morgonen är super, världen skimrar i ett härligt ljus , fåglarna sätter tonen för dagen och överröstas inte av trafik och folk. Bjuder även på en life hack: Inga sovmorgnar på helgen! Sätt klockan samma tid och bara njut av livet. Långfrukostar och promenader klara innan klockan är nio och heeeeeela långa dagen är kvar. Plus att man inte hinner vända på dygnet och få problem på måndag morgon. Lycka till med ditt nya morgonliv!

 5. Kati skriver:

  Älskar också morgnar och börjar bli rätt så bra på att kliva upp tidigt (speciellt under vår/sommar och tack vare mina barn)
  Jag bodde i Sthlm under 6 års tid och på söndagar hade jag ofta en lugn promenad genom ett alldeles stilla och folktomt sthlm. Det var underbart! Man nästan hejade på folk ?

 6. Emilia skriver:

  Själv kliver jag upp vid 04.00 varje morgon. Det är inga konstigheter här där jag bor. För folk som bor i Stockholm har jag hört att det är märkligt. Jag har ju haft en halv arbetsdag när de börjar vid 08.30?

 7. Marie skriver:

  Jag tycker det är lättare att vara morgonmänniska på sommarhalvåret. Ljuset piggar upp!

 8. Victoria skriver:

  Vid 05.00 är det så himla bäst går morgonpromenaden med hunden, det är bara jag mina tankar och pensionärerna som hämtar tidningen, öde och tyst, lugnet som infinner sig och bästa starten på dagen ❤️

 9. Mia skriver:

  Före halv sex ska du biologiskt inte gå upp. Reningsprocessen etc. så 22-06 är ju topp!

 10. L skriver:

  Skulle vara intressant att höra vad du har för tankar om mannen som satt i TV4 och berättade att han föreläser om våld i hemmet, som senast i november fick en dom för grovt hemfridsbrott och kan inte garantera att han inte kommer göra det igen, samt inte heller förklara varför han gjorde det. Han har misshandlat och våldtagit sedan 15 år tillbaka. Hur kan han inte sitta i fängelse?

  https://viserigenomer.wordpress.com/author/viserigenomer/

Lämna en kommentar