ÄNTLIGEN


Efter en crazy banana dag med det obligatoriska breakdownet jag tycks få när jag föreläser för folk som jobbar med barn. Efter den föreläsningen hade jag gärna bara landat lite i min ensamhet, samlat tankar och så.

Men har man åkt till Pippaloss oskyddat tre gånger får man skylla sig själv. Jag får landa när jag är död. Det blev att hämta barnen från förskolan! Evelyn var inte på sitt solskenshumör och Matheo var besviken över att jag inte kunde bygga lego, Pascal prövade sina nya tänder på mina bröst och jag var mest gråtfärdig. Gustav skulle gå på nån aktie-aw. Som jag längtade efter honom och glädjen när han kom hem. Fifan!

Pascal och Evelyn sover. Gustav får ta Pascal så mina bröst får gömma sig i bh:n. Och jag får gömma mig i mobilen!

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “ÄNTLIGEN”


  1. Jessica skriver:

    Hej Elaine,

    Jag gillar att följa ditt liv, en härlig och ärlig blogg med allt från småbarnsliv och AW till betydligt ”viktigare” saker som treskablinoll.

    Jag reagerar rätt starkt på meningen ”jag får landa när jag är död”, jag förstår att du inte menar något illa eller så med det. Men en sån sak känns så onödig att skriva, kanske är jag extra mottaglig nu efter läst och sett allt kring Aviciis död etc. Hoppas du förstår hur jag menar och kan ta det till dig på rätt sätt.

Lämna en kommentar