Godmorgon mina morgonmänniskor


Herregud vad mysigt det är att vakna upp av att mina killar trängs i sängen med mig. Gustav har ju börjat sova hos oss och på köpet kommer Matheo som tassar in vid midnatt nån gång.

Jag ska jobba i Lund idag. Vaknade upp av fyllda bröst och ville så gärna amma Pascal innan jag åkte men han ville så gärna sova.

Idag ska det fattas en massa beslut om huset. Det är en del att göra och ni som följt resan på insta storys kommer att se stora förändringar idag och imorgon då luckorna åker upp.

Gud vad segt det är att gå upp 0530 för att kunna flyga 07.00. Men jag ska ju lära mig att träna 06.00 hemma. Jag ska bli en sån där morgonmänniska. ??

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Godmorgon mina morgonmänniskor”


 1. Helena skriver:

  Välkommen ner till Lund :0)
  Idag bjuder vi på 19 grader och strålande sol.
  Hoppas du får en riktigt bra dag
  /Helena

 2. C skriver:

  05.30 är standard att gå upp hos oss. När vissa föräldrar säger meningen ”åh, det är så mysigt ibland att gå upp innan barnen vaknar och få en timma för sig själv” brukar jag skratta. Jag hade fått gå upp mitt i natten hehe. Men, jag har alltid varit morgonmänniska. Minns inte ens att jag har sovit till 9. Gå och lägga sig vid 21 är standard och somnar jag efter 24 känner jag mig bakis. Jag hoppas att du får en fin dag och jag ser framemot bilder på huset!

 3. Ewa skriver:

  Jag tror inte att man kan lära sig att bli morgonmänniska, jag tror att det är genetiskt. Under mina arbetsår har jag fått tvinga mig upp i ottan för att komma iväg till jobbet. Undantaget har varit mina totalt fem föräldralediga år, då har vi fått sova ut och inga barn har behövt väckas för tidigt.

Lämna en kommentar