Från dröm om New England till industridröm


Åh denna stress för slutspurten för huset. Det är så många beslut som togs för ett år sedan som rimmade med drömmarna vi hade rester kvar av då – Ett New Englandhus. Men sekelskiftsdrömmen har förvandlats till industrideömhuset. Jag tror aldrig att vi kommer vilja bo i annat än rött tegel och svart spröjs. Älskar’t.

Men våra val har rimmat med sekelskiftsdrömmen när det gäller val av lampor i badrum. Det känns helt fel nu och jag känner att vi måste byta, Gustav också. Vi kanske är jordens mest jobbiga kunder men vi får ett hem att trivas i och det känns viktigast just nu.

Men jag avskyr att vara den där krånglaren. Så nu letar jag beslag, handtag och lampor till hela huset som andas det ni ser på bilderna nedan.

Har ni tips på lampor så hojta gärna!

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Från dröm om New England till industridröm”


 1. Anonym skriver:

  Etter 18 års ekteskap har mannen min forlatt meg. Jeg er helt knust og vet ikke hvordan jeg skal stable livet mitt på beina igjen. Har du eller leserne dine noen råd? Jeg har aldri bodd alene og jeg har ikke jobb, så jeg er redd for at jeg skal bli veldig ensom. Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg før, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hva jeg kan forvente meg. Jeg hadde blitt så takknemlig for svar! Plutselig er livet mitt snudd helt på hodet.

 2. Anna skriver:

  Kolla Örsjö star alt kvist. Star kan sättas på vägg eller tak!

 3. Moa skriver:

  Long john lampan sååå snygg

 4. K skriver:

  Har för mig att du gillar gubi? De har en del lampor som säkert skulle fungera. Annars tänker jag rökfärgat/grått glas som är så mumsigt.

 5. Karin skriver:

  Denna lampa passar knopparna men osäker på hur det funkar med kaklet då jag inte minns hur designen är.

  http://www.norrmalmsel.se/badrum/n304-bathroom-vagglampa-vit-3226

  Annars är Ifö opus 10cm i diameter i väggfasta (inkaklade) speglar industriellt och snyggt.

 6. Charlotte skriver:

  Buster and punch???

 7. Emelie skriver:

  Vi bor också i Älvsjö och tjejerna går på förskola precis intill där. Det ser verkligen fantastiskt fint ut med de svarta spröjsade fönsterna! Drömhus! ?

Lämna en kommentar