Så härligt med utetränig


Vi lånade Jossan och Crilles tomt för lite uteträning och käk i helgen. Vi gav dem kettelbells i present förra hösten och de kom till användning.

Jag ser så fram emot samma liv om en månad, uteträning på tomten och framförallt hemma. Det kommer vara en stor investering i vår hälsa, välmående och tid. Att inte behöva åka iväg och träna.

Det ser jag fram emot

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Så härligt med utetränig”


  1. Albinssonskan skriver:

    Trädgårdsträning i all ära, men jag tänker precis tvärtom! Att få komma iväg till gymmet och träna och sen duscha och basta i lugn och ro är mitt andningshål. Hade inte pallat i längden att träna hemma och bli avbruten av barn, man, hund. 🙂

    Ska dock bli kul att se hur ert hemmagym blir! (Och resten av huset också förstås!)

  2. Ewa skriver:

    Trots att jag är nordbo så använder jag fortfarande pälsfodrad skinnjacka. Jag skulle bli helt stel i varenda led och muskel, så för mig får joggandet och annat vänta tills 25 grader. Är man extremt frusen så är man, det är bara att acceptera.

Lämna en kommentar