En hel jobbdag utan Pascal


Asså vilken lyxdag! Idag har jag skickat in min barnbok till två andra förlag som genast blev nyfikna. Jag gör det medan Bonnier funderar. Tålamod är inte en dygd i min värld. Jag har redan börjat spåna på barnbok fyra och fem och när den här hästen börjat galoppera så får man inte sätta upp en massa hinder. (Ja jag drog liknelsen lite långt).

Jag befinner mig i Stavanger och ska nu flyga hem lagom till dagishämtning. Så skönt att jag får hela eftermiddagen och kvällen med mina busungar.

Jag är nästan klar med första utkastet av romanen. Jag ska skicka det till Forum idag så får Anders och John säga bu eller bä. Jag tror att de kommer be mig att utveckla manuset ytterligare, men jag vill väldigt gärna få kontrakt nu nu nu. Både på barnböcker och krimroman. Det blir en 360 i bokvärlden på olika sätt och vis.

Erik Grönberg började hos Treskablinoll idag. Så himla skönt!!!

Och om två veckor cirka får vi veta om vi får pengar till vår dokumentär och/eller projektet särskolebrevet samt förvalta de brev vi har ute för en långsiktig plattform. Mycket nu och jag är väl lite överpeppad. Jag kommer att sova gott i natt!

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “En hel jobbdag utan Pascal”


  1. Klara skriver:

    Hej Elaine. Vad gjorde du i Stavanger? Jag och min familj bor där sedan 12 år tillbaka. Jag gick i Långbrodal samtidigt som dig och min man i Brännkyrka.
    Skriv gärna om du skal tillbaka hit och föreläsa någon gång. Då kommer vi gärna. Ha en fortsatt fin vecka och lycka till med huset i Älvsjö.
    Hälsningar Klara

  2. Anonym skriver:

    Åh vad jag bernoch hoppas om särskole brevet!!! Så lite stöd och kunskap vi har i särskolan om detta trots att våra elever är i en av de mest utsatt grupperna. Till och med där vi har elever som har ett annorlunda beteende (sexuellt tex) bortförklaras allt bakom diagnosen eftersom familjen är *så trevlig* och eleven ej har egna ord. Så svårt – hur ska man veta? Råd och stöd i detta behövs veeeerkligen!!! Håller alla tummar

Lämna en kommentar