Gooood morgon


Hoppas att ni mår fint! Förutom att örat och balansen spökar så mår jag bra. Jag är så tacksam för mitt liv just nu. Ett drömhus målas i detta nu i de färger som känns bra, riktigt bra. Jag ska få hålla en säljkurs för åtta peppade deltagare. Snurrigt lycklig är rätt ord för denna dag.

Jag inser att jag har verkligen anlitat Sara Sandanam för att lära mig mer om inredning och färgsättning. Det känns så fint och att hon har hittat det som är Gustav och jag. Jag har länge sneglat på svarta beslag till våra gröna och blå luckor men det kändes för ”crazy” och andra avrådde. Sara däremot föreslog det. Jag blev så glad och sa JA. Detta blir till luckor i gym och kök.

Dessa knoppar blir till samtliga överskåp.

Och det här blir till samtliga garderober

Det känns jättebra och så där industrihärligt som vi vill att huset ska få vara fast med färg. Gustav ska på byggmöte klockan 11 medan jag har säljkurs. Det ska bli spännande att se hur vi ligger.

Tack för alla råd och tips kring kristallsjukan. Och tack för fina komplimanger om mitt hår. Det är så roligt att kunna variera så mycket!

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar