Åh dessa färger


Det är svårt med färg. Det är inte nödvändigtvis så att man gillar samma, men Sara Sandanam och jag gillar lika. Jag är inte riktigt lika modig som hon men nästan. Jag vågade inte mörkgröna luckor till köket men däremot denna gröna. Den kommer gå från finentrén upp i trappan till en del av korridoren till köket. Sen övergår den till luckorna.

Jag kollade med Gustav och han tyckte det blev jättefint. Han blev också rädd för den mörkgröna trots att den säkert är svincool. Sen kommer vardagsrum och matdel vara som lappen högst upp och alla dörrar och lister som lappen längst ned.

Det kommer bli så fint och lugnt! Vårt sovrum skippar den duvblå eftersom kaklet i badrummet ändå kommer vara så blått. Så det blir en lugnare blå som passar den silvergrå heltäckningsmattan.

Jag oroligt: Den ser grå ut.

Sara: Den är inte grå.

Jag: Jag hatar grått.

Sara: Den är inte grå, det blir helt annorlunda på väggarna.

Jag är tyst.

Sara: Lita på mig.

Jag känner lugnet: Jag litar på dig!

Vi har även bytt den sammetsblå soffan högst upp till militärgrön för att binda ihop allt.

Jag tycker det blir så fint!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Åh dessa färger”


 1. Sofia skriver:

  Jag som längtade efter att få se den duvblå på en vägg!! ?

 2. Loppan skriver:

  Tycker nog det bore snyggare PM handtagen var i samma färg som luckorna!

 3. Lena skriver:

  Wow, vilken fina gröna nyans! Vill också ha i mitt nya hus!
  Vill du dela med dig av färgkoderna på både den till entre/trappa och vardagsrummet?

 4. J+|+Noees,+Amandus+och+Elviras+studietokiga+mamma skriver:

  Jag valde faktiskt mörkgrön! Med mässingshandtag. Råkade av en tillfällighet hålla upp det på visningsex av hel köksdel och jag velade i 2 v innan jag bestämde mig. Ljusgrön som helt kök i vardagsljus (iaf den vi tittade på) såg mer grå ut IRL och gav ytterst små inslag av grönt, i ljuset lurades hjärnan liksom av vilken färg det eg var. Hoppas att ni blir nöjda, det ser ut som jättefina färger!

Lämna en kommentar