Vilken service Södermalm


Två timmar innan jag ska lyfta tar jag chansen och går in i en vårdcentral på söder bara för att få bukt på yrseln, öronen och halsen. Nåt stämmer ju inte. De skulle lunchstänga och satt på konferens men var så tillmötesgående. ”Läkaren sitter på möte, men är du yr och flyger om två timmar. Vi hjälper dig”. Så läkaren lämnar sitt möte för att hjälpa mig, det kallar jag service.

Liljeholmens vårdcentral måste man ringa till och boka tid. Ringde igår vid 14.00 då var kötiden full för dagen. Jag skulle pröva nästa dag vid 08.00 då de öppnade. Jag ringde 08.01 och då sa samma telefonsvarare att dagens kötid vad full. Kändes suspekt. Jag traskade dit med Pascal trots att jag inte hade nån tid och de i receptionen sa att det kanske var nåt fel med telefonsvararen. ”Du kan få en tid senare idag”. Södermalms vårdcentral gav vård direkt.

Så nu gör jag reklam för Södermalms vårdcentral på Åsögatan. Trevliga och tillmötesgående. Flexibla!

Nu har jag fått örondroppar och det ska hjälpa tydligen. Antibiotika! Håll trummhinnorna! Nu flyger jag till Göteborg.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Vilken service Södermalm”


 1. Anna skriver:

  Gå till en öron, näsa och halsspecialist och kolla upp så du inte fått labyrintit. Då krävs

 2. Sini skriver:

  Hoppas du blir bättre nu! Måste bara säga… Som du klär i ditt hår som du har det nu! Afro i all ära ✊? Men så fin du är som det är nu.
  Ha en fin dag! Kram

 3. Eva Backholm skriver:

  Vad fint! Liljeholmens vårdcentral har inte levererat för oss heller.

 4. C skriver:

  Tror du får hjälp för att du är känd. Inget illa menat men har så många i min närhet som blir illa bemötta i vården. Behöver inte vara för att du är känd men kan vara. Bara min tro och inget elakt menat eller ”sanning”.

  • Maria skriver:

   Nope. Jobbat på vårdcentral (inte den dock) och en barnakut. Har träffat flera ”kändisar”, vissa som föräldrar och vissa som patienter. Några av våra största fotbollsspelare har passerat förbi. INGEN har fått gå före någon annan om det inte varit befogat rent medicinskt. Däremot har någon fått ett rum istället för att sitta i väntrummet och vara med på bild. Finns det utrymme hjälper vårdpersonal så fort de kan. De långa väntetiderna beror på resursbrist och absolut inte personalens ovilja att arbeta.

 5. Ann skriver:

  Grattis till dig får jag säga, för den vårdcentralen har inte gjort så mycket bra mot mig iaf. Gick dit och var helt utmattad och fick höra ”du ser ju frisk ut iallafall” och en annan sa ”du är så röd i ansiktet så det är nog klimakteriet ”.
  Fick till slut hjälp på Capio slussen och det räddade mitt liv skulle jag kunna drista mig till att skriva. Sjukskrivning, sertralin och psykologhjälp.

 6. Katarina skriver:

  Sanna sakbmed Rosenlunds och Ringens! På Ringens tar den ennoch en halv månad at få tid hos min husläkare! Ska byta igen!

 7. Katarina skriver:

  Rosenlund o Ringen är precis samma skit! På Ringen tar det 90 dagar att vänta för att få träffa husläkare

 8. Chris skriver:

  Flyga till Göreborg? Det är klimatmässigt skämskudde.

 9. Malin skriver:

  Sök hjälp hos en fysioterapeut. De kan med hjälp av speciell manöver få kristallen/arna att ”glida” tillbaka, kanske inte gör dig helt botad men minskar symptomen.

Lämna en kommentar