Sammanfattar ungefär


Morsning! Örat blir inte bättre, inte yrseln heller. Det känns täppt. Drar jag i det så hör jag, men det låter som vätska i det. Susar och låter. När jag går är det precis som jag klivit av en karusell som åkt halvfort. Jag skulle inte kunna köra en bil.

Jag mår illa också av dessa dagar av yrsel. Jag kan inte röra huvudet för då snurrar det till. Jag kommer att stå helt stilla på scen idag i Göteborg.

Nån sa Kristallsjukan. Jag tror att det både är det och öroninflammation om det går i kombo. Jag ska ringa vårdcentralen nu. Tack för att ni finns.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Sammanfattar ungefär”


 1. Sara skriver:

  Exakt, låter som kristallsjukan. Krya på dig. Ring en sjukgymnast nära dig så kan de hjälpa dig vinkla huvudet så kristallerna kommer rätt men fråga först så de vet hur man gör. 🙂

 2. Johanna skriver:

  Eller tillfällig hörselnedsättning? Har du läst om det på 1177? Oavsett, hoppas det ordnar upp sig snart iaf. Är det kristallsjukan kan det väl va rätt långdraget, iaf har de jg vet som haft det fått dras med det ett tag.

 3. Diana skriver:

  Ja usch det låter som kristallsjukan. Båda make, vän och svärmor har det. Den ena kroniskt och de andra kan det komma och gå för.
  Krya på dig och hoppas du snart mår bra igen.

 4. Loppan skriver:

  Kristallsjukan garanterat! Läker själv ut, tar tid och är förjävligt i början. Haft det o fy satan vad jag mådde illa i början.

 5. Hmm skriver:

  Tror på en förkylning som satts sig i örat. Vi är många som fått ett konstigt bakslag på vår influensa efter ett tag i något som kan liknas vid en förkylning.

  Gå till en vårdcentral ?

 6. Siri skriver:

  Det kan inte vara stressrelaterad yrsel? Hade yrsel i omgångar i flera år, testade allt från kiropraktorn till akupunktur, trodde de va kristaller i örat och förkylning och allt möjligt. Tills jag kom på att det är direkt kopplat till stress ? Vilket är det sista man tänker på när man är just stressad (och förnekar det) ?

Lämna en kommentar