Hej då Facebook, tack för dessa 10 år.


Det är en djungel där ute i facebook. De gör allt för att man inte ska kunna radera. Men nu så!

För mig var droppen när det var omständigt att göra sina privata bilder privata. Plötsligt låg bilder på barnen ute och det var droppen för mig. Jag känner ändå att det tar för mycket tid från mitt analoga liv. Haha. Nu är kompisar från förr verkligen kompisar från förr. Så skönt!

Det var Cam Cam som hjälpte mig med en länk. Tack snälla!❤️ Här har ni som också vill radera era konton länken. Tryck på ”meddela oss”.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Hej då Facebook, tack för dessa 10 år.”


 1. Ewa skriver:

  Jag har som princip att aldrig lägga upp någonting privat på (o)sociala media, så fort foton eller annat är publicerat så är det allmän egendom, som vem som helst kan hitta. Jag är väldigt privat av mig, så jag aktar mig noga så att ingen kan klampa in i min privata sfär.

 2. . skriver:

  Jag inaktiverat både Facebook efter 12 år och Instagram efter 8 år. Visst i början var det jobbigt, i nån veckan eller så men nu mest skönt. Kommer nog att radera kontona helt på sikt. Det enda jag kan sakna med Facebook är eventen och några grupper. Har dock Messenger men kollar bara nån gång varannan månad.

  Instagram saknar jag inte alls, så tröttsamt med alla som skall tävla där med sina fejkade influencers-liv och selfies.

  Snapchat, Whatsup apparna har jag tagit bort helt ifrån telefonen. Känns också skönt!

  Twitter och LinkedIn är dom jag har kvar.

  Twitter för att folk verkligen kan skriva mera och för att man kan hänga med där på ett annat sätt. Många där som inte har något annat social media konton på andra plattformar.

  LinkedIn bra för just jobb, studier business.

 3. Emma skriver:

  Jag vill ta bort Facebook men kan inte av någon anledning. Tänker att det kan vara bra att ha kvar…. fast ja egentligen varför ska jag ha kvar det? För dem jag vill kontakta kan jag kontakta på andra sätt och blir bara ledsen o stressad att se allt fint som alla andra har

 4. M skriver:

  Läser att du har raderat ditt Facebook konto. Jag blir lite förvånad ändå, även om man nu nyligen har läst om fel som Facebook har gjort för Fb användare konton. Hur märkte du/fick info. att privata bilder hade läckt ut el var officiellt på Fb.?!

 5. Bella skriver:

  Ville bara säga tusen tack till dig. För tack vare ditt inlägg för ett tag sen så har jag tagit bort både facebook och instagram för mer än 1månad sen ? det BÄSTA jag gjort. För får mer tid till barnen och kan se och uppleva saker med dom utan att näsan är i telen ?

 6. Rima skriver:

  Du har inspirerat mig, jag stänger ner mitt fb konto idag:)

Lämna en kommentar