Mar de pulpi


Ett dygn vid Mar di Pulpi. Vi hade en egen lägenhet med tre sovrum och kök. Det var skönt med ytorna och den uppvärmda poolen. Det fanns gym och en massa träningsaktiviteter. Det stod kanske 50 mountainbikers redo för dagebs cykling när vi stod redo för dagens frukost. Kände mig så lat. Haha! Men jag kan rekommendera stället både för den som vill lata sig vid poolen eller de som vill svettas i bergen eller på gymmet.

Denna badkruka badade. Det ser man inte varje dag. Men vilken syn då?

Evelyn är så duktig i bassängen tack vare habiliteringen.

Matheo har lite utmaningar. Tänker att jag ska sätta honom på simskola när vi är hemma igen. Han är peppad för det.

Evelyns diagnos märks mer och mer. Hon är så charmig. Hon hälsar på precis alla så vi får hejda henne ibland. Jag minns när jag såg denna film för några år sedan när vi fick reda på Evelyns diagnos. Jag kan säga att det är exakt så vi har det.❤️https://m.youtube.com/watch?v=KQVAGuiJ5ps

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar