Att vara sig själv


Att få vara sig själv och dessutom uppmuntras till det tycker jag är ett budskap värt att bära. Lindex nya koncept ”This is me” handlar just om det, att få vara sig själv. De vill nå ut med budskapet att låta barn vara barn. Lekfullhet, kreativitet och nyfikenhet, tre saker som är väldigt viktiga i vår familj.

När jag var barn så var jag, likt alla barn, bara mig själv. Men så nådda jag en ålder då jag skulle försöka bli något helt annat – cool. Det var speciella märken då i början på 90-talet. Märken jag ändå inte hade råd med. Men tänk att man sen skulle bli vuxen och kämpa järnet för att hitta tillbaka till den där man faktiskt var innan ”cool” förstörde allt. Men Lindex förebygger med ”This is me”. Deras koncept visar att ”cool” är att vara stolt över sig själv. 

Med tanke på Evelyns funktionsvariation Williams syndrom så vurmar jag extra mycket för att man får vara som man är och att olika inte är så konstigt. Det är bra att du är just som du är Evelyn.

Självklart gäller det alla barn. Jag försöker lära barnen och mig själv att inte vara rädd för saker utan mer nyfiken. Och att inte kunna saker från början är helt ok, det är så man blir kreativ. Sen viktigast av allt att älska sig själva.

Kollektionen har 80-talsvibbar och vill uppmuntra barns lekfullhet, nyfikenhet och kreativitet. Matheo älskade sin svarta jacka, han kände sig både cool och som sig själv för ”Mamma jag är ju cool”. Evelyn gillade detaljer på sina kläder som trummorna på knäna.

Gå in här för att se mer om ”This is me”. Jag tycker det är så lyxigt att man får lekfulla fina kläder med ett bra budskap i en och samma kollektion.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Att vara sig själv”


 1. Tydlig vardag skriver:

  Vilka fina kläder! Tycker verkligen att Lindex har tagit över den härliga lekfullheten som Pop tyvärr valde bort i o m ägarbytet (tydligen säljer mer könsneutrala grejer sämre utanför Sverige)! Min äldsta har också en funktionsvariation och för mig är det viktigt att hon har på sig sköna kläder men som också är fina/glada, och eftersom att hon inte vill välja själv så ofta får jag välja fritt. Ååååh neeeej, hehe 🙂

 2. Johanna skriver:

  Älskar Lindex.

  Du strålar Elaine! Vackraste bilderna på er någonsin. Hoppas ni tog på barnens ansikten för privat bruk. Helt magiska bilder. <3

 3. Emelie skriver:

  Åh, vad fint ditt hår är på dessa bilder! Jag skulle så gärna vilja ha ditt hår, du kan variera med allt från fantastiskt afro, till snyggt plattat, till det du har här. Så snyggt!

 4. Linn skriver:

  Elaine, herregud, se på deg – du er helt nydelig! Smilet, håret, gleden, alt! Jeg tror på at mennesker er aller vakrest når de ser på og er sammen med de personene de elsker, og å se deg se på barna dine viser at det er så absolutt sant. SÅ fine bilder på dere, og en så fin tanke bak kampanjen.

Lämna en kommentar