Byggmöte nalkas


Godmorgon mina citronskivor! Gustav och jag blev kontaktade av en leverantör som ville visa sina soffor för oss och jag tror jag har hittat drömsoffan. Det gäller bara att den passar där uppe, hade varit himla drömmigt fifan.

Jag har med mig tygprov för att testa färgerna mot väggarna som till viss del är uppmålade idag. Så spännande!

Om ni vill se allt idag så kan ni gå in på min instastorys och kika! Efter det ska jag träffa Patrik och Bobbo för inspelning av dokumentären!

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Byggmöte nalkas”


  1. Linda skriver:

    Jag har funderat lite, och jag ska försöka att inte låta dömande i min kommentar. Du skrev mycket i början på året om konsumtion, tex att du slutade köpa så mycket kläder osv.

    Hur går tankarna kring konsumtion när det gäller renoveringen och inköpen till ert hus?
    Det verkar inte som att en pinal gammalt får vara kvar och mängden material/möbler/inredning motsvarar väl minst 100 nya hela garderober med kläder.

  2. Linda skriver:

    Apropå ditt mätande i Insta-storyn: du har säkert gjort detta, men kolla att huvudet på den som sitter i soffan får plats under snedtaket. Dvs du behöver veta sitthöjd på soffan och hur djupt ryggstödet är. Snyggt blir det! ??

Lämna en kommentar