Blommor och hudtoner


Godkväll i mörkret. Jag fick lite vår och sommar när jag köpte presenter hos Micke på Flower Garden. Som jag älskar den platsen och Micke❤️.

På tal om något annat så är Pascal väldigt intresserad av Evelyns mat som hon skyddar med näbbar och klor.

På tal om näbbar och klor så såg jag nyansskillnad på Evelyn och Pascals händer. Jag har gett upp tanken på att mina barn ska få lite pigment. Men insåg att Evelyn är nog mitt ”mörka” barn.

Det är mycket mjölk i min choklad. Det blir inte brunare än så här men lite brunt är det.

Fjärde kanske blir en brasse? 😉

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Blommor och hudtoner”


 1. Elin skriver:

  God kväll!
  Lite svårt att se på bilden men det ser ut som att E äter nachochips. Jag vill bara flagga för att nachochips är lätt för små barn att sätta i halsen och kanterna blir vassa och kan då skada halsen. Så ett tips kanske kan vara att smula ner dem till ännu mindre bitar som inte riskerar att göra allt för stor skada.

  All kärlek till dig! Du har inspirerat mig att inte blunda för övergrepp mot barn och det har lett till att jag bidrar ekonomiskt samt sprider information och ”vidareutbildar” min närhet om att förebygga övergrepp ? Kram

 2. em@gmail.com skriver:

  Varför tänker du så mkt på hudfärg?

  • Elaine+Eksvärd skriver:

   För att jag själv har en svart mamma och vit pappa. Inte ovanligt att tänka så när man är blandad eller får blandade barn. Det är kul

   • Anna skriver:

    Jättespännande med genetik ju! Jag och min man pratar massor om hur barnens ögonfärg, hårfärg, ansiktsdrag osv kommer bli. Sen är det ju lite häftigt om (bio)-barn är lik en själv, man får som en mini-kopia. Gällande hudfärg hos barn med blandad bakgrund kan det ju slå så olika, vissa blir mörka och andra ljusa. Såklart det är intressant att registrera. Tråkig kommentar, tycker jag.

 3. Amanda skriver:

  Hej
  Min son har en pappa som är från Asien och jag är från Sverige. Det är roligt att se vem barnen liknar och tar efter. Nu väntar jag på andra barnet, det är så spännande att se hur bebisen kommer se ut och vem den kommer vara lik. Jag föreställer mig att bebisen kommer se ut som sin bror med mörka drag efter sin pappa.

  • Aeriel skriver:

   Mitt barns pappa är också från asien och jättemörk. Vårt första barn är inte lika blek som mig men nästan. De kom precis hem från miami (10 dagars resa) och nu är hon nästan lika mörk som sin pappa… klart man undrade innan hur ungen skulle se ut och vi undrar lika mycket nu inför andra ??

 4. Catarina skriver:

  Men många barn med en ljus och en mörk förälder ”ändrar” ju färg med tiden och blir mörkare!:) De kan med andra ord vara ljusa när de föds men blir sen betydligt mörkare! Så häftigt ju!

Lämna en kommentar