Prat om botox och rädda världen


Jag träffade Lotta Gray häromdagen. Hon intervjuade mig till Lotta möter. Jag gillar verkligen den kvinnan så äkta rakt igenom. Allt hon gör för gatubarn, hur hon uppmärksammar fråga i Sverige är makalös.

Vi pratade om vår kamp för barnen på olika sätt och hur svårt det är att få gehör ibland. Men vilken lyx det är med våra plattformar att kunna använda dessa till barnen. Sen pratade vi om botox också.

Det är ingen hemlighet att Lotta gör både det ena botox och det andra fillers. Jag vet inte riktigt skillnaden men var riktigt nyfiken. Hon är ju ändå 51år och ser riktigt ung ut. Samtidigt förvånar inte det mig med mörkhyade, min mamma har inte fått rynkor än. Mormor som är 96 har några stycken. Därför undrade jag om Lotta ens behövde det. Hon berättade hur hon tänkte och vad hon gjorde. Minsta möjliga dos tydligen. Hon behöver knappt något. Jag tycker ju inte att nån ”behöver” botox. Kanske de som har grav migrän då. Jag fick en fråga som säkert några andra har också.

Jag älskar Lotta Gray vilken kvinna!

Nu blir det Nyhetsmorgon. Ratta in tv4 08.15 om ni vill veta de senaste rönen kring hur man får folk att gilla en. Kram

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Prat om botox och rädda världen”


 1. Tina skriver:

  Man får folk att gilla en med ödmjukhet.

 2. F skriver:

  Jag blir nyfiken på hur samtalet gick, är din inställning densamma kring botox efter detta? Fick du obehagskänslor på det sätt du skrev om förut eller har din syn på det hela förändrats något? 🙂

 3. ErikaJ skriver:

  Konstig fråga. Varför skulle man inte kunna vara vänner fast man inte delar åsikter som alla?!

 4. Pernilla skriver:

  De (enda 2:) bloggar jag följer är just Din Elaine, och Lottas!
  SÅ kul att läsa om er båda – tillsammans❤️
  Ni är grymma kvinnor båda (2 oavsett botox eller inte) och gör verkligen skillnad!????

Lämna en kommentar